yardim galiba su cicegi oldum

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
363
slm arkadaslar 1 hafta kadar asiri halsizlik ve uykum vardi. bi sabah kizim kusmaya basladi karninin agridigini dedi.2;5 yasinda.neyseki kizimin elinde bi iki gune atesle vereber oksuruk ve elinde ve ataklarinda olan kuck kizarik.sonradan kabaran bisryler cikti.neyseki.bende bugun ufak sivilce gibi minnacik sryler cikti ve kasinti var vucudumda inalilmaz halsizim.kizimin sesi kisik ve gozude sabah akti ilthap gibi acamadi simdi yeni acildi gozunun biri.acaba gercekten su cicegimiyiz.doktora goturdum grip diye cuma gunu kizimi.el ayak ta cikan vrus demis doktor ama vence su cicegi.doktora gittimizde sirf kucuk kizarikti minncacik simdi buyudu.bende olucam sanki aranizda varmi gecirmis olan.cok halsizim.resimdeki kizimin eli...ikinci resimde benim vucudumdan yardim lutfennnnnnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405183328511.webp
    $1405183328511.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 688
  • $1405183396390.webp
    $1405183396390.webp
    5 KB · Görüntüleme: 593
slm arkadaslar 1 hafta kadar asiri halsizlik ve uykum vardi. bi sabah kizim kusmaya basladi karninin agridigini dedi.2;5 yasinda.neyseki kizimin elinde bi iki gune atesle vereber oksuruk ve elinde ve ataklarinda olan kuck kizarik.sonradan kabaran bisryler cikti.neyseki.bende bugun ufak sivilce gibi minnacik sryler cikti ve kasinti var vucudumda inalilmaz halsizim.kizimin sesi kisik ve gozude sabah akti ilthap gibi acamadi simdi yeni acildi gozunun biri.acaba gercekten su cicegimiyiz.doktora goturdum grip diye cuma gunu kizimi.el ayak ta cikan vrus demis doktor ama vence su cicegi.doktora gittimizde sirf kucuk kizarikti minncacik simdi buyudu.bende olucam sanki aranizda varmi gecirmis olan.cok halsizim.resimdeki kizimin eli...ikinci resimde benim vucudumdan yardim lutfennnnnnn

Ben geçirdim su çiçeğini geçirdiğimde de küçük değildim banada kardeşimden bulaştı onada bir arkadaşından o sene çevremde bir çok kişi su çiçeği olmuştu,kardeşimle aramda 9 yaş var o biraz hafif atlatı ben ise biraz zorlandım.Bütün vücudum kabardı ,saçlarımın içi bile ateşim çok yüksekti 40 derece kesin vardır çünkü cayır cayır yanıyordum resmen,kusma yoktu bende ve kardeşimde,doktora gittiğimizde su çiçeği olduğunu söyledi,yanlış hatırlamıyorsam losyon gibi birşey verdi ilk önce kardeşim biraz kullandı fakat kurutup döküyordu izi kaldı biraz görünmeyen yerlerinde ben kullanmadım iz filan yok,tatlı kaşınıyor ama kaşıyınca iz kalır.

Ben geçirdim su çiçeğini geçirdiğimde de küçük değildim banada kardeşimden bulaştı onada bir arkadaşından o sene çevremde bir çok kişi su çiçeği olmuştu,kardeşimle aramda 9 yaş var o biraz hafif atlatı ben ise biraz zorlandım.Bütün vücudum kabardı ,saçlarımın içi bile ateşim çok yüksekti 40 derece kesin vardır çünkü cayır cayır yanıyordum resmen,kusma yoktu bende ve kardeşimde,doktora gittiğimizde su çiçeği olduğunu söyledi,yanlış hatırlamıyorsam losyon gibi birşey verdi ilk önce kardeşim biraz kullandı fakat kurutup döküyordu izi kaldı biraz görünmeyen yerlerinde ben kullanmadım iz filan yok,tatlı kaşınıyor ama kaşıyınca iz kalır.

acaba su cicegimi suan hic bisey cikmayan yerlerimdw bile kasinti var :(

asiri bi halsizim.bi haftadir.kucukken su cicegi gecitmemisim..kizimada su cicegi demedi dr.ama fr ye gittiginde kizimda pek semtomlari yoktu.hemen cikmiyor bi kac gunde cikti.ama benim bi haftadie halsizligim var

El,ayak,agiz hastaligi diye viral bir hadtalik var.belki o bulasmistir.cocuklar arasinsa ozellikle yazin cok gorulen bir hastalik.yetiskinlerde cok olmuyor diye biliyorum.dr unuza danisin isterseniz.agzinin icinde aft gibi yaralarda varsa buyuk ihtimal o hastaliktir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

El,ayak,agiz hastaligi diye viral bir hadtalik var.belki o bulasmistir.cocuklar arasinsa ozellikle yazin cok gorulen bir hastalik.yetiskinlerde cok olmuyor diye biliyorum.dr unuza danisin isterseniz.agzinin icinde aft gibi yaralarda varsa buyuk ihtimal o hastaliktir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet doktor el ayak larda cikar ates olur falan demis. vucudundazyok ama cikacak gibi sivilceler oldu.agzi yara malesef.:(

Gecmis olsun.viral bir cocuk hastaligi.kolay atlatirsiniz insallah.internetten daha cok bilgi bulabilirsiniz.soguk eksi olmayan meyve,dondurma,yogurt,ayran ve corba oneriyor doktorlar.bir arkadasimin cocugu olmustu.1haftada duzeldi.turkiyede gorulen turu hafif.uzakdoguda ozellikle cin de cok agir gecen bir hastaliktir.tekrar gecmis olsun

birkaç sene önce ben,ablam ve 2 kuzenim aynı anda suçiçeği olmuştuk.çok fenaydık ama.ateş,suçiçeği izleri falan filan ama hiç birimizde kusma olmamıştı.
sizin eklediğiniz resimlere baktım ama benzetemedim.aslında çokta hatırlamıyorum.heryerde çıkıyor bu.saçların arasında,dilde yani kısaca heryerde.bu suçiçeği yüzünden bana hatıra olarak çukur gibi bir delik bile kaldı alnımda.:50:
doktora gözükün.eğer suçiçeği kapmışsanız ilaç,iğne yazmalı.tedavi olunmalı.en az 10 gün hatta 20 gün kendinize dikkat etmelisiniz kimseyle görüşmemelisiniz özellikle çocuğunuz.bulaşıcı hastalık olduğu için başka çocuklara ve çocukluk döneminde suçiçeği olmamış insanlara bulaşabilir.:34:

yok arkadasim bu si cicegi degil gecen yil iki coxugumdada dr unuz dogri soyluyor malesef bahsettiginiz hastalik salgini var

su ciceginin gecip belirti verme sureci bu kadar kisa zamanda olmuyor
bulastiktan sonra 17.gun falan cikiyor ortalama

Bende 25 yasinda gecirdim gecen sene
Zorlu bi sure seni bekliyo gecmis olsun:)
Ama dikkat et menenjite cevirebilir
YETIŞKINLER de coook tehlikeli

geçmiş olsun ben 19 yaşınnda geçirdim şükür zorlanmadım eğer su çiçeğiyse suyla fazla temas etme kaşıma kendini sıcak tut vicudun neresi sıcaksa orda çok çıkıyo

Back
X