yardim gebe olabilirmiyim acaba

Inss canimm bakalimmm eger gidersemm doktoraa paylasirimm burdaa sana solerimm olumlu olumsuz cvp canmm sendede olurdaa bose olursaaa ki inss olurrr solersenn sevinirmmm merak ederm bende :-))
İnsallah canım bu aydan hiç ümidim yok ama hiç, ama ilerde bir gün olursa hayırlısıyla paylasirim tabi :)

Slmm kizlarr gine ben benin kasik sancilarim bel agrilarim halen gecmedi bazar arilarim cogalio gibi oluo dun aksam ginee hast gittimm gecen kanda 0.82 cikmisti dunde 0.3 cikti kanda doktor kadin doguma yonlendirdi orda altdan baktilar ginee cok kucuk kis var dedi bnmde moralim vok bozuldu hemen bugun icin randevu aldim kadin dogumdan gittimm ve doktor altdan bakti kis falan yok dedi bende ozamn acildeki kadin dogum neden bole dedi benim kasik agrilarimm neden oluo bi haftadir arada batmalar oluo falan dedm midem de bulanio arada dedimm doktorda kadinsal bi durum yok dedii hic bise yok temiz dedi acildeki doktor yanlis gormustur baska bise gormustur kisse benzetmistr dedi sasirdim kaldim ozamn bendeki agrilar nedenn anlamis deill yaaa adetimede suanda 6 gun kaldi gebelikte deilse dunde kanda cikmadi ne ozamnn benim gibi yasayan varmi ki ya

Canım adetini bekle bakalım bi, gelirse geçer belki agrin gelmezse tekrar gidersin, veya içim rahat etmez diyorsan başka bir doktora gidebilirsin

Gebelik yokturr dimeee ama yaaaa yoksaa vardaa adetimn gunundemii cikar acabaaa kimsii ole dioo bekle dio belki sindi gozukmezz adet gnnde test yap yada adet olmazsan ole test tap cikar diolr su agrilarim bi gecsin istiom artik vallahi usandim

Geç döllenme olmuş olabilir belki, kanda o yüzden çıkmamış olabilir... gebelik olmayadabilir, bilemeyiz canım adet gününü bekle sen garanti olsun ;) sağ ağrın hangi tarafında neresi tam olarak apandisit falan değildir di mi baktılar mi ultrasonla. Hiç bişey değilse usutmus olabilirsin birkaç gündür akşamları az serin oluyo ben de usuttum sanırım benim de ağrım var ayaktan çabuk alıyor insan soğuğu

Baktilar canimmm ultrasonla hic biseym yokmuss sag tarafimdaa kasigimn alti oluo kasigim oluo batio karnima dogru yayilioo bole bisilerr bi haftayi gectii arkk oldukk resmnn sancilarimlaa saolsnlar bel agrim falan var rglme 6 gun kaldi bakalimm bekliom regl olcakmiyimmm:-)

canım sabırsızlıkla bekliyosun anlıyorum bende her gecikmemde yüreğim ağzımdaydı ama adetine daha çok var az sabırlı ol kendini dinleme adetin gecikirse tekrar test yaparsın, burda hiç birimiz doktor değiliz doktor bile olsa muayene etmeden hamilesin , değilsin diyemez. burda biri çıkar aynı belirtileri vardır gebe kalmıştır ama aynısının sende olacağı anlamına gelmez,umutlanırsın negatifi görüncede hevesin kursağında kalır, mesela ben hamile kaldım öncesi sonrası gebelikle ilgili hiç bi belirtim olmadı, yani her bünye farklı tepki veriyor. Allahım gönlüne göre versin isteyen herkese versin inşallah

Yok canimm benimm biseyi bekledimm yokkk allahimaa sukurler olsun ki bi tane 2 yasinda bi evladimm var zatenn cocuk dusundumuzde yok hani ole ikinciyi istemiyoruzdaa ben korunmamistim hani kolay gebe kalmam zaten die bu aydaa leke falan gelince su bitmez agrilarimm suruncee acaba korunmadik bisemi var die panik yaptimm olursa tabiki istemiodk die aldircak deill rabbim vermiss derimm dogurumm benimkisi bi takinti burdada bendeki belirtileri gorunce acaba gebeym leke ondan mi geldi agrilarm ondan mi gecmio die sabirsizca takinti yapiommm fazlasiylaa takintilik var bende istee ister istemezz rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsinn insss

Back
X