Yardım: Gebeliğimde sorun yoktur değil mi ?

therain

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
9
2
1
33
Herkese hayırlı ramazanlar arkadaslar ben 6+3 haftalik hamileyim adetimin geciktigi ilk gun beta 82, 10 gun sonra 8500 küsür cıktı. Daha randevu tarihim gelmedi (3 nisan) o yuzden kadin doğuma gorunemedim. Benim ne mide bulantım ne tiksintim var. Sadece arada kasık sancım ( bıçak sallaniyo gibi ama son günlerde azaldı) ve göğüslerimde sancım var. sürekli uyku hali ve bacaklarımda kramp sıkıntım var. Bebegimde sorun yoktur deil mi ? Yani arada kasıklarım sancımasa hic hamile gibi değilim korktum acikcasi

Bende de çok bulantı tiksinti olmamıştı zaten daha çok yeniymiş sorun yoktur sağlıkla gelsin inşallah.

Kasık ağrısı normal (kanama yoksa), uyku hali normal
Herkesin midesi bulanıp bir şeylerden tiksinecek diye kesin bir kural da yok. Üstelik daha yeni bir gebelik :)
Acele etmeyin daha uzuun bir hamilelik süreci sizi bekliyor, neredeyse 1 sene hamile olacağınız için :) 40 hafta olunca illa bir sendrom yaşarsınız
Bebişe sağlıkla kavuşun inşallah

37 haftalık hamileyim, son bikaç haftadır bacak ağrısı ve mide yanması var. Ondan önce o kadar hiçbir şeyim yoktu ki neredeyse hamile olduğumu unutuyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…