Gebeliğe Hazırlık Yardım Gelişmeyen yumurta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk gebelik değil canım tekrarlayan düşüklerim var maalesef pıhtılaşma sorunum var
Belki senin yumurtaların dirençlidir keske bir kaç gün daha takip etseydi doktorun önümüzdeki adetin de tekrar git canım efet yine kafana yatöazsa değiştir doktorunu

Yanlış okumadıysam 12.gün yazmışsın kontrol gününe. Ben 14.günde gittiğimde yumurta yoktu gelişmemişti diyim yada, 4 gün sonra gittiğimde yani 18.günde yumurtam çatlamıştı. Yani ne olduysa 4 günde oldu. Doktorun belli aralıklarla kontrole çağırması lazım. İstersen doktor değiştir çünkü bu işte bi ihmal var gibime geldi bilemedim.
Yumurta çatladı demişsiniz gebelik oldu mu peki

Bendede aynı sorun var yumurta yok 3 4 ayda bir yumurtluyosn dedi bana klomen verdi 1 ay kullandm olmadı gitti degiştir bunu dedm femera geçtik ilk bu ay kullandm beklemedeym bendede hiçbr sorun yoktu tetkiklermde dedm nasl olr adetm düzenli pko yok dedm doktorda bna yumurtada yok dedi görüyorum yok dedi yanü yok yok :D

Bendede aynı sorun var yumurta yok 3 4 ayda bir yumurtluyosn dedi bana klomen verdi 1 ay kullandm olmadı gitti degiştir bunu dedm femera geçtik ilk bu ay kullandm beklemedeym bendede hiçbr sorun yoktu tetkiklermde dedm nasl olr adetm düzenli pko yok dedm doktorda bna yumurtada yok dedi görüyorum yok dedi yanü yok yok :KK70:
Canım aynı durumdayız dr bana yok dedi gelişmemiş bu ay adet olup gel dedi klomen başlatacak bakalım artık nasıl ilerler

Sonraki ay ovulasyon testi tavsiye ederim daha bugun bir arkadaşım bahsetti çevreden kaç kişi bu şekilde gebelik yaşamış deneyin herkesin yumurtlama dönemi farklı olabiliyor

Sonraki ay ovulasyon testi tavsiye ederim daha bugun bir arkadaşım bahsetti çevreden kaç kişi bu şekilde gebelik yaşamış deneyin herkesin yumurtlama dönemi farklı olabiliyor
Evet ovülasyon testi güzel olur ama yumurtlama olmadığı için zaten pik göremeyiz dr bu ay ümit vermedi zaten

Canım özele gidiyorum zaten ilk defa böyle birşey duydum adet olunca gel dedi
Adet doneminden sonra oluyo senin yumurtan bittikten sonra banada oyle oluyo adette yumurta cikmiyo sonrasinda

Back
X