- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
Hormon testi rahim filmi ve sperm testi çok önemli tedaviden önce bunlar yaptırmalı ki niboşa kürek çekilmesinBenim eşim verdi ama sonuçların açıklaması tok bilemedik salı günü dr a gidicek sonuçlar için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hormon testi rahim filmi ve sperm testi çok önemli tedaviden önce bunlar yaptırmalı ki niboşa kürek çekilmesinBenim eşim verdi ama sonuçların açıklaması tok bilemedik salı günü dr a gidicek sonuçlar için
İlk gebelik değil canım tekrarlayan düşüklerim var maalesef pıhtılaşma sorunum varEn yakın zamanda çektir canım ilk gebeliğin mi olacak
Belki senin yumurtaların dirençlidir keske bir kaç gün daha takip etseydi doktorun önümüzdeki adetin de tekrar git canım efet yine kafana yatöazsa değiştir doktorunuİlk gebelik değil canım tekrarlayan düşüklerim var maalesef pıhtılaşma sorunum var
Bende anlamadım aslında dr bu ay olmaz gözüyle baktı zaten adet olunca gel dediBelki senin yumurtaların dirençlidir keske bir kaç gün daha takip etseydi doktorun önümüzdeki adetin de tekrar git canım efet yine kafana yatöazsa değiştir doktorunu
Yumurta çatladı demişsiniz gebelik oldu mu pekiYanlış okumadıysam 12.gün yazmışsın kontrol gününe. Ben 14.günde gittiğimde yumurta yoktu gelişmemişti diyim yada, 4 gün sonra gittiğimde yani 18.günde yumurtam çatlamıştı. Yani ne olduysa 4 günde oldu. Doktorun belli aralıklarla kontrole çağırması lazım. İstersen doktor değiştir çünkü bu işte bi ihmal var gibime geldi bilemedim.
Hayır, yumurtam kendiliğinden çatlıyor ama gebelik oluşmuyor. Doktor yumurta veya sperm kalitesi ile ilgill olabileceğini söylemiştiYumurta çatladı demişsiniz gebelik oldu mu peki
Anladım canım Rabbim en Kısa zamanda nasip eder inşallahHayır, yumurtam kendiliğinden çatlıyor ama gebelik oluşmuyor. Doktor yumurta veya sperm kalitesi ile ilgill olabileceğini söylemişti
Canım aynı durumdayız dr bana yok dedi gelişmemiş bu ay adet olup gel dedi klomen başlatacak bakalım artık nasıl ilerlerBendede aynı sorun var yumurta yok 3 4 ayda bir yumurtluyosn dedi bana klomen verdi 1 ay kullandm olmadı gitti degiştir bunu dedm femera geçtik ilk bu ay kullandm beklemedeym bendede hiçbr sorun yoktu tetkiklermde dedm nasl olr adetm düzenli pko yok dedm doktorda bna yumurtada yok dedi görüyorum yok dedi yanü yok yok![]()
Evet ovülasyon testi güzel olur ama yumurtlama olmadığı için zaten pik göremeyiz dr bu ay ümit vermedi zatenSonraki ay ovulasyon testi tavsiye ederim daha bugun bir arkadaşım bahsetti çevreden kaç kişi bu şekilde gebelik yaşamış deneyin herkesin yumurtlama dönemi farklı olabiliyor
Adet doneminden sonra oluyo senin yumurtan bittikten sonra banada oyle oluyo adette yumurta cikmiyo sonrasindaCanım özele gidiyorum zaten ilk defa böyle birşey duydum adet olunca gel dedi
progestan kullandım adet olmak için ilaç biteli 7.gün hala olmadımAdet doneminden sonra oluyo senin yumurtan bittikten sonra banada oyle oluyo adette yumurta cikmiyo sonrasinda