- 1 Haziran 2016
- 114
- 40
- 18
- 28
- Konu Sahibi hasret5961
perşembe gunu kan verdım 76.43 du bugun verdım ve 310.51 cıktı degerler nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet guzel canim masallah insallah sorunsuz bir gebelik ve mutlu son yasarsin darisi başımıza:)perşembe gunu kan verdım 76.43 du bugun verdım ve 310.51 cıktı degerler nasıl
perşembe gunu kan verdım 76.43 du bugun verdım ve 310.51 cıktı degerler nasıl
Canim benim cok saol cevabin icin. Sence yarin saglik ocaginda kan versem 8-9 saat icinde hic yukselir mi bhcg.. bi kac bile artis olsa umutlanirimCanım 2 gün sonra tekrar yap yükseliyor da inşallah gebesin. Yeniyse okadar düşük çıkabilir
Yok canim yaptirmadim ya aksm yada yarin yaptiricamYaptırdinmi canım
dun 23.00da test yaptirmistim bugun dayanamadim 16.00da tekrar yaptirdim sonucu bekliyorumYaptırdinmi canım
Bitanecigiiiim 24.87 ciktiYaptırdinmi canım
Bende oyle dusunuyorum canim. Eger ilacin etkisi olsaydi tam tersine hcg degerimin dusmesi gerekiyordu. Ama yukseldigi icin hamileyim sanirim.E çok iyi ozaman sanırım hamilesin sen
Bence sonuc almak icin henüz erken canim adet tarihini beklemelisin en az 15 gün gecsinMerhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.
Canim zaten deger dusse yada sabit kalsaydi bende oyle dusunecektim. Deger yuksek ve artis gosteriyor. 4 gun sonrada adetim var. Normalde muhakkak dusmesi gerekirken artiyorsa ignenin etkisi olamaz. O yuzden emin oluyorum zaten.Bence sonuc almak icin henüz erken canim adet tarihini beklemelisin en az 15 gün gecsin
Anladim canim sonraki mesajlarini sonradan okudum zaten. Hakkinda hayirlisi olsun insallah verir Rabbim kalbindeki hayirli duayiCanim
Canim zaten deger dusse yada sabit kalsaydi bende oyle dusunecektim. Deger yuksek ve artis gosteriyor. 4 gun sonrada adetim var. Normalde muhakkak dusmesi gerekirken artiyorsa ignenin etkisi olamaz. O yuzden emin oluyorum zaten.