yardım )HCG)

E çok iyi ozaman sanırım hamilesin sen
Bitanem Herkese umut olsun diye yaziyorum. 8 aydir bebek icin ugrasiyorum. Kasimda polip ameliyati oldum. biraz pko hastasiyim.

4 Ocak Çatlatma ignesi
7 Ocak supheli iliski

Hcg degerlerim

15 Ocak 14.98 (Kocamin dogum gunuydu ve cok guzel bir surpriz oldu)
16 Ocak 24.87
18 Ocak 92.51

Kisacasi şükürler olsun HAMİLEYİM :)

Merhaba, nasıl başlık açabileceğimi bulamadım nereye yazacağımıda bilmediğimden size sorayım dedim. 3 senelik evliyim. sağlık kontrolü ve takibimi işimden dolayı yapamıyorum ama aşırı derecede nefes darlığı sürekli öksürük var bende hemde yıllardır. zature bronşit ne ararsan var 3 aylık bebekliğimden beri hemde. 3 merdiven çıkamıyorum abartmıyorum. zayıfımda ama nefes alamadığım için yürüyemiyorum. eşim çocuk için baskı yapıyor. astım olupta hamile kalan varmı nasıl taşıdınız nasıl doğurdunuz normal doğum imkansızdır herhalde? ve önerebileceğiniz doktor arıyorum bunun için 4 devlet hastanesi gezdim tedavi vermedi bana sadece hasta olmamam için tembih etti böyle bir saçmalık olamaz.nefes testindede 5 saniyecik nefes verebildiğim için astımmısın değilmisin anlayamıyoruz dediler.İstanbulda hangi doktora gideyim?

Bitanem Herkese umut olsun diye yaziyorum. 8 aydir bebek icin ugrasiyorum. Kasimda polip ameliyati oldum. biraz pko hastasiyim.

4 Ocak Çatlatma ignesi
7 Ocak supheli iliski

Hcg degerlerim

15 Ocak 14.98 (Kocamin dogum gunuydu ve cok guzel bir surpriz oldu)
16 Ocak 24.87
18 Ocak 92.51

Kisacasi şükürler olsun HAMİLEYİM :)

hayırlı olsun bebeğin.benimde bu hafta ben kan tahliliyle geçti günlerim. dayanamıyorum 2 günde bir yaptırıyorum. henüz çok erken ama inşallah güzel sonuçlar alırız.

Back
X