Yardim, ilk öpüsme, ciddimi, yoksa degilmi nerden anlasilir? Vs. yaridm lfn

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Günaydin arkadaslar,

gecenlerde konu acmistim, kiz arkadaism biriyle flört ediyor ve emin olmak istiyor onu sevdiginden vs. bunlar 3 Haftadir flört ediyorlar, 3 kere bulusmuslar.

1. Bulusma: 1-2 Saatligine araba park yerinde sohbet etmisler birbirlerine sorular sormuslar tanimislar vs.

2. Bulusma: Cafeye gitmisler icip oturup sohbet etmisler yine birbirlerini tanimislar, disarda oglan kiz arkadasimi öpmüs herkes gitmis evine

3. BUlusma: yine araba parki arabada oturup sohbet etmisler, oglan kiz arkadasimi öpmüs ve oksamis. Bu sefer ama kisa öpüsme degil bayagi üzün sürmüs. Sonra kiz arkadasim itmis oglani oglanda tamam duruyorum demis öpmemis. Yani zorlamamis kizi.

Kiz arkadasim tabiki zorla öpülmedi, fakat icinde süphe varmis acaba ciddi degilmi acaba sirf kullaniyormu beni diye. Bunun icin bende konu acacaktim. Kiz oglandan hoslaniyor, güya oglanda kiz arkadasimdan hoslaniyormus. Ama bunu nasil belli eder? Nerden anlayabilir bunu? Acaba öpmeyi reddetse ilerki bulusmalarda sirf elini tutsa sarilsa, oglan birakip gitmek isterse bitirmek isterse iliskyi anlasilirki oglan umdugunu bulamadi salliyor diye ama aksi taktirde nasil anlasilacak? Belki inat eder gitmez? Yine sansini dener???
 
Merhaba,bu tamamen erkek ve kızların hoşlandıklarını göstermenin farklılığından kaynaklanıyor.Erkekler kesinlikle dokunmanın sevme olduğu ile kodlanmıştır.Suçlayamıyorum ama çoğunun da bu durumu kullandığı açık.Nazlanmak iyidir bizim tarafımızdan daha çekici hale getirir ama cıcığınıda çıkarmamak gerekir.:)
 

Canım bence biraz zamana bıraksın arkadaşın yanı o an duygusallıktanda öpmüş olabilir çocuk hemen de kötü düşünmemek lazım... bu konudan duyduğu rahatsızlığı öperken iteleyerek göstermiş zaten çocukta zorlamamış bundan sonra çocuğun tavrı davranışları değişmediyse arkadaşına karşı bence zamana bıraksın biraz mesafe koysun biraz dokunmayla alakalı tavrı değişirse bıraksın niyeti bellidir zaten...
 
Çok çabuk yüz göz olan erkek bana güven vermiyor. Önerim biraz mesafeyle o insanı iyi gözlemlemek.
 
banada güven vermedi, ben kendimden böyle görmedigim icin bisey diyemedim. Ama yargisiz infazde etmek istemiyorum. Kiz arkadasim dedi cocuk zorlamadi beni diye, bende öptm dedi. Bakalim ne yapacaklar galiba Zaman herseyi gösterir ama benim sormak istedigim var. Acaba kiz arkadasim biraz mesafe koyarsa hani öpüsmeyi azaltirsa vs. yine tabiki sarilip sevmeli acaba oglanin tavri degisirse anlasiabilirmi diye düsünüyoz biz niyetinin ne oldugunu? Misal hafif mesafe koydumu belk istemez birakmaya kalkar falan?
 
Çok çabuk yüz göz olan erkek bana güven vermiyor. Önerim biraz mesafeyle o insanı iyi gözlemlemek.

misal arkadasim mesafa koysa, tabi sevgisini gösterecek sekilde bir mesafe.Ozmn ele verir herhalde kendini oglan dimi? Eger ciddi degilse ozmn der ben SIKILDIm hadi güle güle diye beklemez herhalde?
 
misal arkadasim mesafa koysa, tabi sevgisini gösterecek sekilde bir mesafe.Ozmn ele verir herhalde kendini oglan dimi? Eger ciddi degilse ozmn der ben SIKILDIm hadi güle güle diye beklemez herhalde?

Tavsiyem arkadaşnız kesinlikle sırf karşı tarafı kaybetmeyim diye onun isteklerine asla göz yummasın yoksa kendisi üzülür. Ciddiyetini anlamak için mesafesini korusun. Bu tabi buz gibi davransın anlamında değil tabi ilgisini belli etsin ama gerekirse bir şeyleri yaşamak için çok erken de desin yani o insan kızın ciddi olduğunu öle 2 günlük eğlence olmayacağını bilmeli ona göre davranmalı. Ya bundan memnun olur ve davranışına dikkat eder ki umarım öyle olur. Ya da terk eder eğer öyle olursa arkadaşınız üzülmesin niyetini göstermiş demektir çünkü.
 
Canım bunu banada yazmıştın bizimde ilk günlerden öpme olayşarınagirildi ayrışdıl :))
 
Neden sürekli otoparkta buluşuyorlar ki?
İlk buluşmada öpüşen adamdan hoşlandıysam ciddiyetini sorgulamam da beni ne yerine koyuyor da otoparkta benimle buluşuyor devamlı diye ondan soğurdum sanırım.
 
Selam arkadaslar,

arkadasim bugün birsey daha anlatti :) benim kafam acikcasi iyice karisti. Benim kiz arkadaim oglana askm diye hitap ederken oglan buna hic öyle bir hitapta bulunmuyormus. Kiz sorunca beni seviyormusun diye, yaniti "bana böyle sorular sorma" olmus. Kiz biraz üzerine gidince ben böyle seylere aliskin degilim hemen herkese askim diyemiyorum demis. Ama güya beraberler ve öpmeye gelince kizi öpüyor seni seviyorum veya askim diye hitap etmekmi zor? Sizce bu normalmi? Ben arkadasima ayrilma tavfsiyesinde bulundum, gerci kendi bilir ama siz neler düsünüyorsunnzu? Fikirlerinizi yazarsaniz bende arkadasimla paylasirim oda görmüs olur baska insanlarin hakkinda ne düsündüklerini.
 

Hitap konusunda herkes aynı olmayabilir. Bazıları gerçekten canımlı cicimli hitap edemiyor. Ben de öyle çok kuşum böceğim hitaplarını seven bir insan değilim :) Ha "aşkım" daha normal tabii ama belki gerçekten sevmiyordur.

Ayrıca şu da var, öpüşüyor olmaları aşık olduğu anlamına gelmiyor. Bunu en iyi arkadaşınız takdir edebilir, eğer ifade edemese bile gerçekten sevildiğine dair şüpheleri varsa ve bu şekilde öpüşmekten hoşlanmıyorsa ayrılmayı düşünebilir.
 

kendisie duylgularini tam olarka kontrol edemiyormus. Bilmiyormus yani tam olarak hissedemiyormus karsisindaki oglanin ondan gercekten ne istedigini, hersey olabilir diyor. Güvenemiyorum diyor, bir taraftanda silip atmak istemiyorum sans vermek istiyorum belki yapisi böyledir diyor. Yani karmasik duygular icerisinde o yüzden bende burdan sizden yardim istiyorum bende kendim yardim edemedigim icin.
 

Aah ah zor durum biliyorum

Benim arkadaşım olsa benim önerim ileri gitmesine izin vermeden, kontrollü bir şekilde biraz şans vermesi olurdu. Kendini çok kaptırmadan, çünkü gerçekten hoşlanmadığı ortaya çıkarsa fazla kırılır öbür türlü. Eğer kendini çok kaptırmadan devam edebiliyorsa bir süre gözlemlesin derim, çünkü herkesten bizim gibi davranmasını bekliyoruz ama bazı insanlar gerçekten kolay ifade edemiyor kendisini.
 

oda öyle yapmayi planliyor, ama korkuyor iste kirilmaktan. Bakalim artik hayirlisi inceldigi yerdende kopsun kopacaksa.... cok tsk ederim yazindan dolayi canim
 
Boyle vicik vicik erkekler bana samimi gelmiyor ..
Hem cocukta zorla opmemis kiz arkadasinda , hiccc karsi cikmamis sorun Erkekte degil yani basta boyle bir taviz vermicekti...
 

sizinkiler yer değiştirmişler, arkadaşın erkek, takıldığı çocuk da kız gibi davranıyor resmen. takıldığı dedim çünkü sevgili denebilecek durumda değiller.

yani valla bazen ne diyeceğimi şaşırıyorum öyle seyler danısıyosunuz ki biz mi çok biliyoruz gercekten bazı insanlar çok mu saf anlamıyorum.. kuzum kaç yasındasınız Allah aşkına? durum çok net belli, adam arkadaşına karsı duygusal bi sey hissetmiyor, sen o ''arkadasına'' soyle, bu kadar hevesli gibi davranmasın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…