yardım istiom arkadşlar

aysu41

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
15
0
16
Kocaeli
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
aramızda adı konmamış bir ilişki olan ama çok iyi anlaştığım bi arkadaşım var ya da vardı
iş güç bi takım nedenlerden dolayı msjlara cvp verememeye başladı ki gün içinde aralıksız msjlaşıyorduk bu hoşuna gttiği ifadesinde bulunmuştu kendisi
tabi cvp vermediğinde ben de bi msj daha yazdım dönemedi aradım müsait olamadı açmadı gibi
bu gerekçe olarak bu ara oldukça yoğunum daima msj yazarken adapte olamıyorum biraccık sessiz kalmak istiorum dedi
tabi ben yanlış olduğunu kabul ediyorum ama ama sen hoşuna gtiiği ifadesinde bulunmuştun ben sana ne yaptım gibi şeyler söyleyerek daha çok sktım
şmdi hç cvp vermemeye başladı grşmicez mi dedim görüşcez ama biraz müsade et kafamı dinleyim dedi
ben de ısrarlı aramalarımı ıkı gündür bıraktım
sizce benden vaz mı geçti ya da zman mı istior

Görüşcez diyip açık bi kapı bırakmış yani vazgeçmiş değil. Bence bundan sonra üstüne gitmeyin, arayan soran siz olmayın , kafasını dinlemek istemiş elbet size bir dönüş yapacaktır :)

tşklrr cevabınız için ama benim aklım almıo neden insan sevdiği birini kaybetmekten krkmaz ya ben vaz geçersem düşünmüyor mu nasıl o kadar mesaja aramaya tepkisiz kalabilir bu kadar mı itiyor

Erkekler bazen cok Kolay yalan duygulardan bahsedebilir... Ben size yalan soylemis demiyorum fakat insan sevdiginden asla sIkilmaz. Belkide siz cok fazla uzerine gidiyorsunuz kacan kovalanir misali:)) bence bir müddet sizde arayip sormayin o sizi merak Eder arar yada mesaj yazarsa duygular var demek Yok Eger Aramassa birak gitsin

Sakın arama benzer şeyler benimde başıma geldi bende arayıp üstüne gittim bunaldı sıkıldı ve uzaklaştı.
O heyecanın kaybolmasını istemiyorsan bir adım daha atma bekle emin ol o sana dönecektir biliyorum çok zor ama sabret. Sen sessiz kalıp geriye çekilirsen oda meraklanıp sana geri dönüş yapacaktır. Erkekler gerçekten çok tuhaf varlıklar genel özellikleri sanırım ilgiden bunalıp kabuklarına çekiliyorlar eğer sessiz kalırsan merak edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…