• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım istiyorum lütfennn

nalaaan

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
353
140
323
Kızlarrr :2:
Benim derdime çare lütfen tecrübesi olan yada bilenlerin yardımını bekliyorum 3 ay sonra düğünüm var diyet yapıyorum ama şu kollarım sinir ediyor beni vücuduma göre kalınlar biraz ve onun için ne yapmam gerek:26::17: (bileklerim ince sadece şu kasların oldugu yukarı yer varya oralar kalın)

Son düzenleme:
Kızlarrr :2:
Benim derdime çare lütfen tecrübesi olan yada bilenlerin yardımını bekliyorum 3 ay sonra düğünüm var diyet yapıyorum ama şu kollarım sinir ediyor beni vücuduma göre kalınlar biraz ve onun için ne yapmam gerek:26::17: (bileklerim ince sadece şu kasların oldugu yukarı yer varya oralar kalın)

kol egzersizleri yapmanı tavsiye ederim. hem kilo verdiğin zaman kollarındaki sarkmalar meydana gelmez sıkı bir kollara sahip olursun. ben zayıfım olduğum halde kol egzersizleri yapıyorum sıkı bir görüntü elde etmek için:32:

kol egzersizleri yapmanı tavsiye ederim. hem kilo verdiğin zaman kollarındaki sarkmalar meydana gelmez sıkı bir kollara sahip olursun. ben zayıfım olduğum halde kol egzersizleri yapıyorum sıkı bir görüntü elde etmek için:32:

Egzersiz bir ara yapmıştım ama düzenli olarak yapamıyorum diger türlüde faydası olmadığını düşünüyorum kavitasyon yaptırıyorlarmış toparlıyormuş yağları mı yakıyor acaba :50:

Steçle sarıb egzersiz yaparsan daha kolay eritirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X