G gizem123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 320 31 98 28 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gizem123 #1 Kızlar ombre yaptırdım güya ama sacımın dibi cok koyu kaldı ne yapılabilir ??? Küllü sarı boyadım ama turuncu oldu dipler napıcam şimdi ?? Eklentiler image.webp 10,8 KB · Görüntüleme: 128
Kızlar ombre yaptırdım güya ama sacımın dibi cok koyu kaldı ne yapılabilir ??? Küllü sarı boyadım ama turuncu oldu dipler napıcam şimdi ??
G gizem123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 320 31 98 28 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gizem123 #2 Arkadan da görünüşü o şekilde Eklentiler image.webp 10,5 KB · Görüntüleme: 122
ShellShock Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2016 3.616 3.867 133 28 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gizem123 #3 ombre gibi değilde dip boyası gelmiş gibi duruyor. bence biraz daha bekleyin ve diplerinide alttaki rengin aynısına boyattırın
ombre gibi değilde dip boyası gelmiş gibi duruyor. bence biraz daha bekleyin ve diplerinide alttaki rengin aynısına boyattırın
G gizem123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 320 31 98 28 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gizem123 #4 ShellShock .!.: ombre gibi değilde dip boyası gelmiş gibi duruyor. bence biraz daha bekleyin ve diplerinide alttaki rengin aynısına boyattırın Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Dip rengi gelmiş gibi görünüyor ama ben böyle durmak istemiyorum sinir oluyorum acaba üstlere de paket mi yaptırsam ?
ShellShock .!.: ombre gibi değilde dip boyası gelmiş gibi duruyor. bence biraz daha bekleyin ve diplerinide alttaki rengin aynısına boyattırın Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Dip rengi gelmiş gibi görünüyor ama ben böyle durmak istemiyorum sinir oluyorum acaba üstlere de paket mi yaptırsam ?
ShellShock Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2016 3.616 3.867 133 28 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gizem123 #5 gizem123 .!.: Aynen öyle Dip rengi gelmiş gibi görünüyor ama ben böyle durmak istemiyorum sinir oluyorum acaba üstlere de paket mi yaptırsam ? Genişletmek için tıkla... bence bekleyin biraz daha bu sefer saçlarınız yanar. biraz dinlendirin saçlarınızı daha sonra yaptırın işlemi..
gizem123 .!.: Aynen öyle Dip rengi gelmiş gibi görünüyor ama ben böyle durmak istemiyorum sinir oluyorum acaba üstlere de paket mi yaptırsam ? Genişletmek için tıkla... bence bekleyin biraz daha bu sefer saçlarınız yanar. biraz dinlendirin saçlarınızı daha sonra yaptırın işlemi..
G gizem123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 320 31 98 28 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gizem123 #6 ShellShock .!.: bence bekleyin biraz daha bu sefer saçlarınız yanar. biraz dinlendirin saçlarınızı daha sonra yaptırın işlemi.. Genişletmek için tıkla... Peki küllü sarı yapsam dipleri biraz içine açıcı koyupta en azından koyulugunu kırsa biraz ?
ShellShock .!.: bence bekleyin biraz daha bu sefer saçlarınız yanar. biraz dinlendirin saçlarınızı daha sonra yaptırın işlemi.. Genişletmek için tıkla... Peki küllü sarı yapsam dipleri biraz içine açıcı koyupta en azından koyulugunu kırsa biraz ?
ShellShock Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2016 3.616 3.867 133 28 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gizem123 #7 gizem123 .!.: Peki küllü sarı yapsam dipleri biraz içine açıcı koyupta en azından koyulugunu kırsa biraz ? Genişletmek için tıkla... açıcı kullanmadan deneyin olmazsa kuaföre gidebilirsiniz onlar daha iyi yönlendirirler
gizem123 .!.: Peki küllü sarı yapsam dipleri biraz içine açıcı koyupta en azından koyulugunu kırsa biraz ? Genişletmek için tıkla... açıcı kullanmadan deneyin olmazsa kuaföre gidebilirsiniz onlar daha iyi yönlendirirler