+1Umursamıyorsa önemsemiyordur canım sen kafana göre takıl...!!
Boşverin belki özlem böyle süpriz parti yapma işini sevmiyor olabilir,belki de maddi olarak hazır değildir,yapacaksanız siz yapın arkadaşınıza birşeyler.Arkadaşlar yine ben.Fikirleriniz bana destek oluyor,sağolun hepiniz.Uzatmadan konuya giriyorum.Yine isimlerin karışmaması için isim takacağım arkadaşlarıma.Okulda benimle beraber üç kişilik samimi bir arkadaş grubumuz var.Birinin ismi Eda, birininki Özlem olsun.Perşembe günü Eda'nın doğum günü.Ona sürpriz bir doğum günü ayarlama planımız var sözde.Ama gelin görün ki ,Özlem'in umrunda bile değil.Onun biraz huyu da budur pek umursamaz.Birkaç gün önce haydi artık ayarlayalım nerede yapacağız,dedim.Sen de bir şeye taktın mı tam takıyorsun,daha var ne bu acele dedi.Oysa işte Perşembe günü doğum günü.Yazık Eda da hevesli yani tabii söylemiyor ama anlıyorum ben.Hem bunlar kaç kere yaşanacak şeyler ki,zaten normalde çok buluşamıyoruz.Hoş bir hatıra olacak.Şimdi ben Özlem'e tekrar sorsam mı üstelesem mi ,yoksa boşver canı isterse deyip kenara mı çekilsem?
Arkadaşlar yine ben.Fikirleriniz bana destek oluyor,sağolun hepiniz.Uzatmadan konuya giriyorum.Yine isimlerin karışmaması için isim takacağım arkadaşlarıma.Okulda benimle beraber üç kişilik samimi bir arkadaş grubumuz var.Birinin ismi Eda, birininki Özlem olsun.Perşembe günü Eda'nın doğum günü.Ona sürpriz bir doğum günü ayarlama planımız var sözde.Ama gelin görün ki ,Özlem'in umrunda bile değil.Onun biraz huyu da budur pek umursamaz.Birkaç gün önce haydi artık ayarlayalım nerede yapacağız,dedim.Sen de bir şeye taktın mı tam takıyorsun,daha var ne bu acele dedi.Oysa işte Perşembe günü doğum günü.Yazık Eda da hevesli yani tabii söylemiyor ama anlıyorum ben.Hem bunlar kaç kere yaşanacak şeyler ki,zaten normalde çok buluşamıyoruz.Hoş bir hatıra olacak.Şimdi ben Özlem'e tekrar sorsam mı üstelesem mi ,yoksa boşver canı isterse deyip kenara mı çekilsem?
Yaşım 17.Oraya yazarken bir yanlışım olmuştu.Kendi fikriniz elbette,ama kırıcı olmamalısınız.her şey bir yana da
19 yaşında böyle bir konu için bile BDV'de konu açacak kadar görüşünüz dar olmasın
azıcık bi kendi doğrularınız, kendi fikirleriniz olsun
bu nedir ya
sordum, ilgilenmedi, bi daha sorayım mı?
böyle bir konuda bile kendiniz karar alamıyor musunuz gerçekten???
yapmayın ya
ben olsam çekilirim kenaraArkadaşlar yine ben.Fikirleriniz bana destek oluyor,sağolun hepiniz.Uzatmadan konuya giriyorum.Yine isimlerin karışmaması için isim takacağım arkadaşlarıma.Okulda benimle beraber üç kişilik samimi bir arkadaş grubumuz var.Birinin ismi Eda, birininki Özlem olsun.Perşembe günü Eda'nın doğum günü.Ona sürpriz bir doğum günü ayarlama planımız var sözde.Ama gelin görün ki ,Özlem'in umrunda bile değil.Onun biraz huyu da budur pek umursamaz.Birkaç gün önce haydi artık ayarlayalım nerede yapacağız,dedim.Sen de bir şeye taktın mı tam takıyorsun,daha var ne bu acele dedi.Oysa işte Perşembe günü doğum günü.Yazık Eda da hevesli yani tabii söylemiyor ama anlıyorum ben.Hem bunlar kaç kere yaşanacak şeyler ki,zaten normalde çok buluşamıyoruz.Hoş bir hatıra olacak.Şimdi ben Özlem'e tekrar sorsam mı üstelesem mi ,yoksa boşver canı isterse deyip kenara mı çekilsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?