yardım istiyorum...

Bende normal ankastre fırın var; hem yemeklerde hem de keklerde böreklerde gayet güzel pişiriyor çok rahat tavsiye ederim. Kirada olsaydım napardım bilmiyorum ama ben kendi evime oturduğum fırın ve ocağımı ayrı ayrı aldım.

normal fırın mı yoksa set üstü ocak ile mini fırın mı? her bakımdan siz neyi alırdınız neden?
bende yeni aldım canım. Tercihim ankastre fırın ve ocak oldu. tam set aldım fırın, ocak, davlumbaz 3 ayrı parça bi takım. görüntü hoş mutfakta farklı bi görüntüsü oldğunu düşünüyorum. eğer yeni alıcaksan bu şekilde almanı tavsiye ederim kullanım açısındanda rahat. beyaz eşyalar çok sık değiştirilmediği için iyi düşün yine de.

Son düzenleme:
canım kendı evın degılse bence ayrıyetten fırın alma setustu ocak ve bır mıdı frınla işi hallet mutfagın kucukmu olacak buyuk mu bılemessın, ben kendı evım olmayacagı ıcın bu sekılde tamaladım beyaz eşyalarımı yanlız daha fırınım yok onu nasıl tercıh etsem hangı markayı bılemedım saglıkla kal....

yok kendi evimiz değil kirada olacağız. memur kira ira dolaşçaz yani. yardımın için teşekkür ederim.

ankastre olmaz herhalde kiracı olucaz devamlı uygun olmayabilir bizim için.ama tavsiye ettiğiniz bi marka ürün olursa bekliyorum yine teşekkür ederim.

Kiraya da oturcak olsan ankastre alabilrsin ben de kirada oturacağım ama ankastre alacağım eğer mutfak dizaynı ankastreye uygun değilse fırınn üstüne bir kapak takıolar öle kullanabiliyorsun ocak içinde aynı şekilde altına bir şey koyuolar direk neyin üserine koymak istiorsan öle kullanıorsun ben bosch almayı düşünüorum tüm beyaz eşylarım bosch uzun araştırmalar sonucunda ona karar verdim. Fırın ve ocak için ama 2. bir tercihim de siemens olcak henüz karar vermedim.

kirada da kullanabileceğimi bilmiodum bunu öğrenmem çok ii oldu cnm teşekkür ederim.beyaz eşyalarımızı bosch tan aldık sadece fırın ve ocak kaldı. onu da araştırıyorum ama bana faydalı bi bilgi verdin çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…