yardım istiyorum:(

ozumse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
340
3
26
Diyarbakır
Merhaba,yeni üye oldum ben.Hepiniz benim ablam sayılırsınız yani o yaştasınız.Bu yüzden yardım istiyorum.
Şimdi benim 3 yıllık bir ilişkim var.Fakat şu an baya kötü bir durumdayız.Öncelikle bu ilişkiyi buraya getirmek için ikimizde nelerden vazgeçtik anlatsam şaşarsınız,merak eden olursa msj atabilirim:)
Neyse şu anda aramızda saygı yok hiç yok sevgi var ama saygı sıfır,babama söver anneme söver sülaleme söver söverde söver,banada tabi,her konuda üste çıkar alttan alırım,seni asla bırakmam ne olursa olsun falan der,saygı konusunu çok konuştum ama nafile,ben böyleyim diyor,şu an kavgalıyız nedenini bende bilmiyorum ama bana birden bire sie dedi defol falan dedi,hep böyle kızınca,bıktım falan der ama bırakmaz,bende çok yıprandım,ne yapabilirim lütfen yardım edin,çokta kıskanç ne makyaj ne dar pantolon asla izin vermez,üniversite için çalş sene diyorum takmıyor,ailesi hep biliyor evlerinede gittim ailesi beni çok ama çok seviyor,3 yılı çöpe atamıyorum kıyamıyorum,yardım edin lütfen ne yapabilirim ? ..

ne yardımı istiyosun arkadaşım sal ipini gitsin:25::25:

Son düzenleme:
Ya tum ailene sana kufur eden bir adami alttan aliyorum diyorsun,dalgami geciyorsun arkadasim.Ne 3 yili ya millet 20-20 yillik kocalarini bosuyor.Yazik bu kadar basite aldirmayin kendinizi.Ilerdede evlenir kocam beni dovuyor ne yapayim diye konu acarsin..beklemedeyim.:ssz:

İsterse beni aldatabilir, ama asla aileme ve bana küfür edemez karşımdaki! İster 3 yıllık ilişki olsun ister 13 yıllık ilişki olsun. Bir anda çöpe atarım.

Yol ver gitsin. :ssz:

Şu an sınav dönemindeyim,yapamam olumsuz etkilenirim,ayrılık dışında ilişkimi düzeltmemin yolu yok mu :((((

Ya tum ailene sana kufur eden bir adami alttan aliyorum diyorsun,dalgami geciyorsun arkadasim.Ne 3 yili ya millet 20-20 yillik kocalarini bosuyor.Yazik bu kadar basite aldirmayin kendinizi.Ilerdede evlenir kocam beni dovuyor ne yapayim diye konu acarsin..beklemedeyim.:ssz:

Şu anda bile çok kızınca bi iki tekmelediği olmuştur :D ben daha çok dövüyorum ama neyse .s

kızarak değilde üzülerek anlatabilirsin olanları yıprandıgını. bilmiyorum denedin mi ama gercekten seviyorsa cok ciddi bir konusma ama dediğim gibi kızarak değil telefonda değil yüz yüze ve artık son noktaya gelmiş gibi yaparak konusursan yavas yavas anlayabilir seni belki. aslında bırak demeyi isterdim ama benim yapamayacagım gibi 3 yıllık ilişkisi olan birinede diyemem bunu :( en doğrusu bu saatten sonra o ama yasadıklarınızı bilmiyorum o yüzden konus derim ya da konustun mu konusunca tepisi ne oluyor?

çok denedim,ben böyleyim küfür edcm sövcem banane diyor,ben yapmıyorum diyince sen yapamazsn ztn diyor,çokseviyor biliyorum ama ..
Fazlasyla ciddiyim.
böyle yapmasının diğer bi sebebide şu,şimdi maddi olanaklar sınıf farkı gibi şeyler.Babamda onu dövmeye falan gelmişti bunlarda var anlatmadığım bi ton şey daha.

Son düzenleme:
peki o zaman :( ne yapacağımı bilmiyorum:(( o kadar şey atlattım ki .. kıyamıyorum 3 yıla , ama ben kıymasam 3 yıl bana kıycak biliyorum :((

Son düzenleme:
eger dönüşü olmayan seyler yoksa ortada hiç bir şeyi düşünme hiç gerek yok bu yasta böyle sorumluluklara inan

eger dönüşü olmayan seyler yoksa ortada hiç bir şeyi düşünme hiç gerek yok bu yasta böyle sorumluluklara inan

Yok geri dönüşü olmayan bişey olmadı çok şükür , ama emeklerim var ilk aşkım o benim :(( off off :( o kadar çok şey kayboldu ki içimde,neler neler ..

unutulurr. tek kaybın 3 yılın olsun.affedilir düzelir seyler değil canım anlattıkların erkek arkadasının yaptıkları. sırf kıskanclık olsa hatta asırısı bile olsa bir sekilde düzelir derim ama siddet var küfür var en kötü seyler.. sana kızınca ne yapıyor mesela yan yanasınız ne diyor tam olarak ne adar kızdıgında söylüyor bunları anlatırmısın biraz canım

unutulurr. tek kaybın 3 yılın olsun.affedilir düzelir seyler değil canım anlattıkların erkek arkadasının yaptıkları. sırf kıskanclık olsa hatta asırısı bile olsa bir sekilde düzelir derim ama siddet var küfür var en kötü seyler.. sana kızınca ne yapıyor mesela yan yanasınız ne diyor tam olarak ne adar kızdıgında söylüyor bunları anlatırmısın biraz canım

Şimdi bir ara okulun ortasında eteğim tamamen açılmıştı , böyle sinirden elimi sıktı bağırdı çağırdı çık git sınıfına dedi , ben gittikten sonra bu elini kanatmş sinirden,sonra geldi elimi öptü özür dilerim aşkım abarttm diye,bir ara çocugun biri yanıma oturdu diye bana kzdı gt istemiyorum seni dedi , sonra sokagn ortasnda tokat attı bana kzdm baya bi sonra tmm bebegm sakn ol seviyorum seni deli oluyorum öyle olunca ddi,maddiyat hakknda konuşamıyorum hiç hemde hiç hemen kızıyor,benim imknlarm yok falan diyor yani alışverişi bile söyleyemiyorum,geçen gün annemle alışverişe çıktk ben buna alışvrş ddm die 3 gündür küsüz :D:D düşün artk ..

Back
X