yardım istiyorum

baharkarah

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
4
0
6
35
İzmir
merhaba bayanlar önerilerinizi almak istiorum. yeni evlendim. düğünüm olmadı ve gelinlik giyemedim. kına günü kayınvalidem ortalığı karıştırdı ve darmadağın olduk daha sonra sade bi nikahla kendi kendimize evlendik. düğün için bütün hazırlıklar tamamdı yok yoktu yani herşey istedime göre alınmıştı ve tam o gün içimde kaldı. eşimi çok seviyorum. içimde kaldı gelinlik giyememem. psikolojim çok bozuldu. hep o günü düşünüp duruyorum nasıl böyle oldu anlayamıyorum. mahvettiler hayallerimizi. evliliğimede bu kötü yansıo. ne yapacamı bilemiorum. bidaha böyle bi günü yaşayamamak bi düğünün gelini olamamak çok canımı yakıyor. bu durumdan nasıl kurtulabilirim.

üzgünüm ama o gelinliği giymeden bunun bir çözümü olmaz hep içinde uhde olarak kalacaktır.. şöyle bişey denesen eğer gelinliğin hazırsa onu giy saçına bir maşa veya topuz yaptır, hoş bi makyaj yap, eşinde damatlığını giysin.. gidin bir fotoğrafçıya güzel güzel pozlar verin.. yarım saatinizi alır.. hem yıllar sonra bile hatıra olarak odadıza asacağınız çocuklarınıza göstereceğiniz fotoğraflarınız olur.. hemde bir nebze de olsa içiniz rahat olur..hatta bunu aile arasında küçük bir kutlamayla süsleyebilirsiniz bile.. hafif müzik çalar dans edersiniz falan.. çok üzüldüm yaa gelin olup gelinlik giymemek ne acı..

Not: bu yapacağınız şeyden kayınvalidenin haberi olmasın mümkünse.. ayrıca onuda merak ettim ne yaptı ki bunca hazırlığa rağmen hiçbişeyiniz doğru düzgün olmadı..ve siz niçin bu duruma itiraz etmediniz..

gelinliği falan herşeyi kaynanamın evinde bıraktık çıktık geldik.alınan herşey onda kaldı. yeniden almak için şuan durumumuz yok zaten yeni evlendimiz için eşyaların falan taksitlerini anca veriyoruz. itiraz ettik etmezmiyim ama o kadar terbiyesizlik yaptıki en sonunda ailemle orayı terketmek zorunda kaldık.

kvnizle yaşadığınız sıkıntı neydi bilemiyorum lakin kvniz suçludur,değildir diye yorum yapamaıyorum..yazınızı okuyunca kusura bakmayın ama içimden geçen tek şey:

"kınanızı ve düğününüzü mahveden kvnize nikahtan sonra kınanızdan yollsaydınız... " oldu

çoooook üzüldüm durumunuza...

sen eşinle mutlu,huzurlu olmaya çalış..bak birbirinizi ne kadar çok seviyor olmalsıınızki yaşadığınız bu büyük sıkıntı bile sizin evlenmenize engel olamamış..allahım tez zamanda o zor günleri unutup, huzuru,mutluluğu yaşamanızı nasip etsin..

yazık valla bir insan oğlunun en mutlu gününü zehir edecek kadar çirkefleşebiliyor.. ne tuhaf.. işte gelde bu olaydan sonra o kadına anne de.. çok üzüldüm inan inşallah bu günleri unutursun..

yazık valla bir insan oğlunun en mutlu gününü zehir edecek kadar çirkefleşebiliyor.. ne tuhaf.. işte gelde bu olaydan sonra o kadına anne de.. çok üzüldüm inan inşallah bu günleri unutursun..

inşallah ama daha yeni evlendimiz için çıkmıo ya kafadan allah kahretsin böyle insanları. allahından bulsun inşallah ne diyecemi bilmiyorum o kadına

Eşine söyle,gelinliğini onlardan alsın.Eşin dargın olsa bile,kalan eşyaları almaya gidebilir.
Sonra gelinliğini giyinip resim çektirin,arkadaşlarınızla küçük bir kutlama yapın.
Aylar sonra düğün yapanlar var veya haftalar sonra memleketinde çifte düğünün ikincisini yapanlar var.
Henüz çok geç değilken gelinliğini giy bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…