• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım istiyorum..

gloriauuu

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
21
3
286
Antalya
Uzun süredir düşündüğüm fakat içinden çıkamadığım bir konu var.. 2 yıl önce internetten birisiyle tanıştım. Ve hala konusuyoruz. Anneme ilk anlattığımda bana kızıp tepki gösterdi. Ve konusmamamı istedi. Fakat konuşmaya devam ettik. Ben anneme herşeyimi anlatırım. Ve tek yalanim bu oldu. Annem hala arada bir sorar konuşuyor musun onunla diye. Ben yalan söylüyorum ve anneme yalan soyledigim icin üzülüyorum. Ama konusmak da istiyorum. Isin içinden cikamiyorumm. Lutfen yardimlarinizi bekliyorum.

Uzun süredir düşündüğüm fakat içinden çıkamadığım bir konu var.. 2 yıl önce internetten birisiyle tanıştım. Ve hala konusuyoruz. Anneme ilk anlattığımda bana kızıp tepki gösterdi. Ve konusmamamı istedi. Fakat konuşmaya devam ettik. Ben anneme herşeyimi anlatırım. Ve tek yalanim bu oldu. Annem hala arada bir sorar konuşuyor musun onunla diye. Ben yalan söylüyorum ve anneme yalan soyledigim icin üzülüyorum. Ama konusmak da istiyorum. Isin içinden cikamiyorumm. Lutfen yardimlarinizi bekliyorum.

sadece sanalda mı ilişkiniz yoksa yüzyüze falan görüştünüz mü?çocuğun karakteri nasıl yani bu adam benim evleneceğim adam diebilio musun?

sadece sanalda mı ilişkiniz yoksa yüzyüze falan görüştünüz mü?çocuğun karakteri nasıl yani bu adam benim evleneceğim adam diebilio musun?

Yüzyüze görüşmek istiyoruz fakat onun özel bir durumu var maddi açıdan. Yani bana oyle söyledi. Bu yüzden uzun suredir gelemedi. Ameliyat oldu ve iyilesince gelecegim diyor.
Bunu demek zor ama tek büyük tartismamiz annemin istememesi oldu. Annemle tanismak istedi filan..

Yüzyüze görüşmek istiyoruz fakat onun özel bir durumu var maddi açıdan. Yani bana oyle söyledi. Bu yüzden uzun suredir gelemedi. Ameliyat oldu ve iyilesince gelecegim diyor.
Bunu demek zor ama tek büyük tartismamiz annemin istememesi oldu. Annemle tanismak istedi filan..

yani sonuçta bi kezde olsa yüz yüze görüştünüz.ya anneni de anla canım senin için endişeleniyor.sanal da pek sağlıklı olmuyor ilişkiler insan neler neler duyuyo tabi istisnai durumlar var ama annende bunu bildiği için bırakmak istemior.eğer seviorsan ve güveniorsan annene bu durumu güzelce anlar..yeniden görüşmeye başladık de ve senle tanışmak istiyo de.bi kez gör konuş sonra karar ver de..

annenle tanismadan önce siz birbirinizle bir görüsün hatta bir görüsmede yetmez aile ile tanistirmak icin

yani sonuçta bi kezde olsa yüz yüze görüştünüz.ya anneni de anla canım senin için endişeleniyor.sanal da pek sağlıklı olmuyor ilişkiler insan neler neler duyuyo tabi istisnai durumlar var ama annende bunu bildiği için bırakmak istemior.eğer seviorsan ve güveniorsan annene bu durumu güzelce anlar..yeniden görüşmeye başladık de ve senle tanışmak istiyo de.bi kez gör konuş sonra karar ver de..

Ama annem yinede hayır der biliyorum. TV de çıkan bir çok olay var ve benim için endişelenmesini anlıyorum ama fikri değişmez :(

Haklısın. O zaman bitirmek yerine devam etmemi mi istiyorsun? Yani devam etmek mi iyidir?

ama görüsme olmadikca nereye kadar devam edebilirsinizki :50: 2 sene uzun zaman

siz birbirinizi iyice taniyin is ciddiye binince annene acilirsin tanistirirsinda,yüzyüze görüp konusunca belki isinabilir

iliski sanalda yürümezki :50:

Ikiniz yaslari kac?

Bir de 2yildir konusmayi surdururken simdiye dek gorusmeden durmasi ilginc...

Annenin sozunu dinle bence.

Cocugun sana soylemedigi ciddi problem olarak gordugu birsey oldugunu dusunuyorum.
Fiziksel, medeni durum vs. Belki yasi bile cooook kucuktur.

2 yıldır hiç yüzyüze gelip buluşmadınız mı yani eğer öyleyse 2 yıldır görmediğin birisi ile nasıl ilişki yürür eğer sizin dediğiniz gibi ise sizi seviyor ise ne yapar ne eder 2 ayda bir kerede olsa yanınıza gelirdi maddi durum falan bahane bir otobüs parası ne kadar tutsun yada en ucuz ulaşım aracı ne ise onunla gelir 2 yıldır eline hiç mi para geçmemiş,askere giden beyler bile eşlerini ,sevgililerini görmek için ailelerinin verdiği paraları biriktirip onları görmeye geliyor 2 yıldır uzaktan birbirini hiç görmeden ilişki yürütülmez,anneniz çok haklı ne yapın edin bu ilişkiyi bitirin.

2 yıldır hiç gelip görüşmemesi sence de garip değil mi?
Yaşadığınız şeyin adına ilişki diyorsanız, 2 yıl karşına çıkmamış birinin illaki bir sıkıntısı vardır, evli falan da olabilir dikkat et.
Telefonda konuşuyor musunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 yıldır sadece netten konuşuyosanız bi fırsat yaratmıyosa seninle görüşmek için pek güvenme derim..
anneni dinlemende fayda var...

Annen haklı..

Görüşme o adamla. 2 yıl seninle iletişimde olup 1 kere seni görmeye gelmemesinin maddiyatla hastalıkla falan ilgisi olamaz. Ayda kenara 20 tl para koysa 3-5 ay sonra yanına gelirdi sorun parq olsaydı. .

Bu adam evli.

2 yılda hergün 1TL biriktirseymiş bile 730 TL yaparmış ki bu da maddi sıkıntı'nın bahane olduğunu gösteriyor bence..
Haklısın günde 1 TL ayrıcak durumu bile yok maddi durumu kötü(2 yıllık telefon parasını kim ödedi acaba :34:)
Kesinlikle bahanee sen annenden önce o adamı araştır bence...:19::19::20:

Son düzenleme:

Görüşmemişsin etmemişsin belki adam evli, sapık. Hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz siz ya ?

Ah be canım millet artık yanında davranışlarını sürekli gözlemleyebildiği insanlara bile güvenemiyo, nasıl oluyor da sanalda tanıştığın, görüşemediğin insanlara güvenebiliyorsun anlayamıyorum. :19:

Back
X