yardım...kavitasyon..

sumeyra86

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
192
0
296
İstanbul
selam kızlar..kavitasyon konusunda deneyimli olanlar varmı..sonuçları nasıl.. ve bursada iki yer buldum uygun. biri 5 seans kavitasyon ve sıkılaşma programı uyguluyo.. diğeri 5 seans kavitasyon 5 seans powerplate 2 seans akapunktur. ve bu iki paketin fiyatıda aynı. sizce hangisi lütfan yardım

Kavıtasyonla beraber sıkılaŞtırma programı uygulamaları lazım lenf drenaj masajı yapmalı yada cıhazı uygulamalı bız salonumuzda kavıtasyon + lenf drenaj+ pasıf jımnastık uyguluyoruz

geçen cuma başladım kavitasyona.. kilo ile çok problemim yok ama yaz için iyi olur dedim.diz çevremde ve baldırlarımdaki fazlalıklara yapırdım.sonra powerplate kısmı..ilk seansta 2 cm incelme oldu ama tabiki yağlar gittiği için deil yumuşadığı için..içilen fazlaq suyla yağlar zamanla atılıyor..ek olarak bir diyet verdi doktor ama çok rahat diyet denemez yani :) suan 1,5 kilo gitti..bu cuma 2. seansım var..bakalım nasıl olacak :)

geçen cuma başladım kavitasyona.. kilo ile çok problemim yok ama yaz için iyi olur dedim.diz çevremde ve baldırlarımdaki fazlalıklara yapırdım.sonra powerplate kısmı..ilk seansta 2 cm incelme oldu ama tabiki yağlar gittiği için deil yumuşadığı için..içilen fazlaq suyla yağlar zamanla atılıyor..ek olarak bir diyet verdi doktor ama çok rahat diyet denemez yani :) suan 1,5 kilo gitti..bu cuma 2. seansım var..bakalım nasıl olacak :)

cihaza girdiğiniz gün 4- 4,5 litre diğer günlerde 2,5 litre suyunuzu ihmal etmeyin lütfen aksi taktirde böbreklerinize aşırı yük bindireblirisiniz... powerplate kullanmadım hakkında yorum yapamam ama 2-3 seanslarda ödem oluşma ihtimaliniz yüksektir bu durumda drenaj masajınızı ihmal etmeyin doktor kontrolündesiniz ama nacizhane aklınızda bulunsun istedim ... sağlıklı günler.. :))

çok teşekkür ederim..günde 3 litre su içiyorum alıştım galiba :) ilerleyen seanslarda farklı yöntemlerde kullanılacakmış inşallah ödem le karşılaşmam.. teşekkürler :)

ben 10 seans gittim kayda değer bi farklılık olmadı basen de 1-2 cm lık daralma var fakat göbekte azalma yerıne cm olarak artma bşle oldu.. full programa gidiyordum ..cavıtasyon lenfdrenajı poverplate vsvs herşey vardı içinde... 5 seansım daha kaldı paket satın almıştım hepsını tamamlayacagım en son net ölçümlerı ılgılenen olursa paylaşırım....

çok önerilen bir yöntem aslında bende büyük bi umutla başladım ama neden sizde böyle az sonuç verdi anlamadım.. umarım diğer seanslarda etkisini görürsünüz..ilerlemeleri paylaşırsanız sevinirim..

selam kızlar.cuma günü 2. seansıma gitim..alt bacaklardan 1 cm daha gitti :) 3.seansı sabırsızlıkla bekliyorum ama su içmakten yoruldum..:)

ben de üzgünüm aslında keşke olumlu sonuçlar elde edebılseydım.. nede olsa yaz geldı hala fazla kılolar. yerınde duruyor..

ıstanbul da Sarıyer,Nişantaşı civarında tavsiye edeceğiniz bir yer varmı? Yani hem güvenilir hemde ücreti uygun bir merkez.Yani ya evime ya işime yakınlık açısında uygun bir merkez arzıyorum da arkadaşlar.

grupca.com 'da Istanbul icin cok guzel bi kavitasyon kampanyasi var, %67 indirimle satiyorlar. Bi de sattiklari yerde seans suresi 90 dk imis.

Back
X