yardım kızamıkçık geçirdim

Celik198408

Çok mutlu
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.602
213
648
41
Diğer
slm tüm mart anneleri tek başıma baş edemediğim sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum

2. bebğime hamileyim ilk gebeliğim çok güzel ve sorunsuzdu bu gebeliğimde rubella igm reactive çıktı yani kızamıkçık geçiriyordum dr aldırmamı önerdi yapamadım başka bi dr gittim avidite testi yaptı ıgg tam sınırda çıktı 10 du dr olumlu yada olumsuz bişey söyleyemem dedi ünv hast sevk etti ordada avidite testiyapıldı ama 3 hafta sonra çıkacak dr aldır dedi tekrar eski dr gidip 3 hafta beklememek için avidite testini tekrarlattık bu sefer ıgm negatif ıgg yine sınırda çıktı bi çok dr konuştuk danıştık kimisi hiç bişey olmaz kimisi kesinlikle aldır sağır kör zeka özürlü vs vs olabilir dedi

ben şimdi ne yapayım eşim aldırma taraftarı ama ben kıyamıyorum siz olsanız ne yapardınız offfffffff offffffffff

geçmiş olsun bendede pozitif çıkmıştı eğer aynı şeyse unuttum şimdi adı neydi..tekrarlandı test negatif dediler.çok şükür kızım 17 aylık hiçte bi sorun yok.ama pozitif çıkarsa zor bi konu..allah kolaylık versin..

ben de seninle aynı durumdayım. ıgg sınırda pozitif 8,7 çıktı. avidite testi sonucumu bekliyorum. tek tesellim 5 yıl önce kızım kızamıkçık geçirmişti. ben de o zaman geçirip antikorlarım yeterince yükselmemiştir diye düşünüyorum. ama içimde hep bi korku rabbim korktuğumuza uğratmasın. seni çok iyi anlıyorum.üstelik aynı ayın gebesiyiz inşallah bu korkularımız geçer :Saruboceq:

ben de seninle aynı durumdayım. ıgg sınırda pozitif 8,7 çıktı. avidite testi sonucumu bekliyorum. tek tesellim 5 yıl önce kızım kızamıkçık geçirmişti. ben de o zaman geçirip antikorlarım yeterince yükselmemiştir diye düşünüyorum. ama içimde hep bi korku rabbim korktuğumuza uğratmasın. seni çok iyi anlıyorum.üstelik aynı ayın gebesiyiz inşallah bu korkularımız geçer :Saruboceq:

inş cnm ya çok üzülüyorum bu mübarek günlerde inş dualarımız kabul olur

geçmiş olsun bendede pozitif çıkmıştı eğer aynı şeyse unuttum şimdi adı neydi..tekrarlandı test negatif dediler.çok şükür kızım 17 aylık hiçte bi sorun yok.ama pozitif çıkarsa zor bi konu..allah kolaylık versin..

inş bizde senin gibi meleklerimizi kucağımıza alabiliriz

şimdi benim değerlerimde normale dönüyo ama 5-6 haftalıkken 4 kez tekrarlanmasına rağmen kötüydü
HTML:

canım normale dönen değerin igm değerin mi? o değer şu an geçirilen kızamıkçık demekmiş. igg önceden oluşan bağışıklık demekmiş. senin igm başlarda pozitifmi çıkmıştı.

evet cnm başta ıgm pozitifti ıgg negatif şimdi ıgm negatif ıgg de sınırda ne yapacağım bilmiyorum unv hast dr aldır dedi kafam çok karışık başkası olsa aldır derdim ama ben yapamıyorum çok üzülüyorum bi karar veriyom aldırcam diyom iş ciddiye bindimi ağlamalar bi dursunlar ama hsonuna kadar karar vermeliyim

canım çok zor bir karar şimdi sana aldır diyeceğim ama senin yerinde olsam ne yapardım bilemiyorum rabbim bu mübarek günlerde yardımcın olsun

çok geçmiş olsun canım...çok zor bir karar...allah yardımcın olsun..kendimi senin yerine koyuyorum ne yapardım diye.aldırırdım herhalde ama karar vermek gerçekten çok güç...allah doğru şekilde yönlendirsin...

çok geçmiş olsun. ben okuyunca çok üzüldüm. gerçekten çok zor bir karar vermek zorundasın. allah inşallah doğru kararı vermene yardımcı olur. üst katta komşum 3 aylık hamile. hamile kaldığı günden itibaren kanaması vardı. dr düşük riskin çok yatacaksın dedi ve 3 aydır kalkmadan yatıyo. 20-25 gün evvel dr kontrolüne gitti aylık kontrol :((( kanamaları kesilmişti kullandığı ilaçlar ve yatması sayesinde çok şükür. bebekte tutunmuştu artık çok güzel demiş dr. ama ultrason ile yaptığı kontrolde bi an yüzü değişmiş dr un. sorun var demiş. ense kalınlığı var bebekte:((( aldırman gerekecek diyor. ama tabi önce ikili tarama sonucu alması gerekiyor kesin sonuç için. neyse oradan çıkıyor gatada bir dr bakıyor aynı şeyleri söylüyor. komşum kafayı yedi zavallı ailecek çok üzüldüler ve tabi bizde. 15 gün beklemesi ve 2.li tarama yaptırması gerekiyor. ama madem özürlü bi bebek içimde daha fazla büyümesini istemiyorum diyor dr'a. halkı tabi dr % 98 dawn sendromlu doğacak doğanın kanunu ile oynadık çünkü biz düşmesi gereken bi bebeği ilaçlarla tutundurduk diyor dr. ne kadar üzücü. 15 gün komşum bebeğinden vazgeçti.. bi an evvel şu test yapılsında alsınlar diyerek boşverdi herşeyi. bu arada 7 yaşında bir oğlu var. neyse geçen hafta gitti dr a. ikili taramasını yaptırdı. inanın o gelene kadar bizde kafayı yedik. birde geldi ki öyle mutlu öyle mutlu:)) ikili tarma temiz çıktı bebekte kesinlikle hiç bişi yok. iki dr da özürlü derken şimdi ikisi de hiç bişeyi yok diyorlar. çok şükür allaha ki testi yaptırmadan evvel bebeği aldırmaya filan gitmedi çok yazık olurdu sapasağlam bir bebeği öldürmek... sanada şunu demek için yazdım bu kadar .. hiç kolay değil.. içinde olmadan kimse sana aldır aldırma diyemez ki.. ama ne yapman gerekiyorsa yaptır kesinlikle özürlü derlerse en son noktada.. ve sen özürlü bi bebeğe bakmanın yükümlülüğünü taşıyamam öyle güçlü değilim dersen eşinle beraber aldığınız kararda ...... ama bacım ne tahlil test bilmem ne varsa yaptır emin ol sonra kararını ver.... allah yardım etsin sabır versin mübarek günün hatırına... bol bol dua et..

Back
X