kızım 5,ayına yaklaştı ama 3,ayından itibaren gün içinde aralıklarla dilini çiğner oldu..ilk başta hoşumuza gidiyordu ama huyundan vazgeçmedikçe içime bi korku girdi..bi görseniz sanki sakız çiğniyormuş gibi şappıdı şappıdı dilini çiğniyor..etrafa yaydığı salyalar cabası...bi ara unutur gibi olmuştu 2 gündür tekrar yapmaya başladı..unutması için dilini çiğnemeye başlayınca dikkatini dağıtmak için türlü şebeklikler yapıyorum..bu onda tik kalıcak diye korkuyorum..bilmem abartıyormuyum..yani bütün bebekler yapar mı bunu yoksa bi yapan benim yaramaz kızımmı..etrafımdakilere soruyorum..kimse bizim bebekler yapmadı diyor..ne olur bi akıl verin zamanla geçermi..
canım ya benım basıma gelmedıde;acaba dıslerının kasıntısından olabılır dıye dusundum.benımkılerde buyuk yumrugunu agzına sokar kalırdı orda:)))))
sonra bı bakardım cocuk suskun.bılırdım benımkı 1dkka bıle susuyorsa kesın bır haltlar cevırıyo.:))))))
yumrugu agzında morarmıs.hadıııı kos elını cıkarmaya calıs.arkamı donuyom gene aynı:))))))) dıslerı cıkınca bıraktı.sımdıkıde ne bulsa agzında yerde gokte hıcbısey bulamasa kazagı pıjaması battanıyesı tepıyor agzına ugras ugrasa bılırsen:))))))
senınkı ıyıymıs cıgnesın dursun bısey olmaz.ne tıkı yaaaa
bu aydada tık olursa bunlarda yandık.daha durrrr ıyı gunlerın bu.zararsız.sen benımkılerın yaptıgını bı duysan kafayı yersın.meraklıda bıraz deney yapıyorum dıye neler getırıyor neler aklına.
gecenlerde yemek yapıyorum mutfaktaa ufaklık uyuyor.ablası essek oynuyor.huyunu bılıyorum ya sesı cıkmazsa kesın vukaat var:)))))))
market posetını al kafaya gecır ıpıde al bagla bogazını:)))))))
eeeeee napıyon kızımm?
musade edersen deney dıye cevap ne deneyı kızım?
annecıgım posetın ıcınde ne kadar hava almadan kalacam dıye denıyom:)))))))
napıyım sımdı bunu?gozum kulagım bunda.cok meraklı yaaaaaa.daha neler var neler.kumandaların ıcını merak etmelermı dersın nasıl calısıyor dıye.makıne zaten tamam.msn falan bıtmıs durumda yanı.cozdu olayı.kendı googledan aratmalar bulmalar oyunları falan ......
gecen cep tleımı al mesaj at.arkadasıma gecenın bır yarısı aradı.noldu dıye?
dedım noldu?
mesajın geldı?eeeeee ne yazıyor?ac gel anne kardesının kendı ısımlerını sayılar falan.
klavye kullanarak ogrendınde yazmayı :))))))
ya canım bırak dılını cıgnesınnn:))))))))))