yardım kızlar!!!başka kimseyle konuşamıyorum...

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
118
Ankara
merhaba kızlar,benim bir sıkıntım var belki küçük ama işte ruh halim bozuldu iyice.ben 2 seneden beri işsizim kpssye hazırlanıyorum ıkı senedir gecen sene olmadı bu senede hazırlanıyorum.bu sürecte kendimi yalnız hissediyorum.bazen bagırıp kacasım geliyor bazen de deli gibi aglıyorum.bu durumu erkek arkadasıma ve ailem olabilidignce yansıtmıyorum kendi içimde çözmeye calışıyorum ama işte konuşmaya ihtiyacı oluyor insanın.hele ki erkek arkadasım bana destek versin istiyorum belki veriyor ama ben sanırım daha fazla ilgi istiyorum.son 1 aydır falan ruh halim biraz bozuk ve erkek arkadasım bundan şikayaetçi gülmemi istiyor sürekli ben ağlaynca bana tahammül edemyor ve ben sonra suçlu duruma dşüyorum.sanki ağladığım için suçlu hissedyorum halbuki sadece bana sarılsn istyorum.dün yine bu sebebten tartıstık ve dün çözmüştük ,öyle sanmıştım.ama bana cok soğuk davranıyor.sanki suç işlemişim gibi.bu seferde sınava odaklanamıyorum.napıcam kızlar olumlu düşünmem gerek ve dersime bakmam lazım.ama sevgilim neden böyle yapıyor.ben yanlış mı yapıyorum.yardım edin lütfen.teşekkürler

merhaba kızlar,benim bir sıkıntım var belki küçük ama işte ruh halim bozuldu iyice.ben 2 seneden beri işsizim kpssye hazırlanıyorum ıkı senedir gecen sene olmadı bu senede hazırlanıyorum.bu sürecte kendimi yalnız hissediyorum.bazen bagırıp kacasım geliyor bazen de deli gibi aglıyorum.bu durumu erkek arkadasıma ve ailem olabilidignce yansıtmıyorum kendi içimde çözmeye calışıyorum ama işte konuşmaya ihtiyacı oluyor insanın.hele ki erkek arkadasım bana destek versin istiyorum belki veriyor ama ben sanırım daha fazla ilgi istiyorum.son 1 aydır falan ruh halim biraz bozuk ve erkek arkadasım bundan şikayaetçi gülmemi istiyor sürekli ben ağlaynca bana tahammül edemyor ve ben sonra suçlu duruma dşüyorum.sanki ağladığım için suçlu hissedyorum halbuki sadece bana sarılsn istyorum.dün yine bu sebebten tartıstık ve dün çözmüştük ,öyle sanmıştım.ama bana cok soğuk davranıyor.sanki suç işlemişim gibi.bu seferde sınava oda

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

kusura bkma cvp verirken yanlislikla alinti tarafi kaldi sigmadi sanirim :) aynı duruma benzer durum bende de vardi ama bi tersi bend erkek arkadasimdan uzaklasma oldu sogudum falan saniyordum sonra geldgndede kiyamiyordum ama eski keyfimde yok ki normalde sevgilime cok duskun ve kiskanc bi insandim tam tersi oldum kendimde anlam veremdm kisilgm dgsmis gbi hicbirsey yapasim gelmiyordu surekli aglayasim geliyordu artik dayanilmaz bi hal alinca psikiyatriste gttm depresyon teshisi koydu. ilac kullaniyorum suan. bend kpssye hazirlanyodum evdym suan hic biseye odaklanamiyorum yani zorlaniyorum normalde drs calismayi bile cok severdim nefret edr hale geldim. :(

En iyi ben anlarım seni.. 2010dan beri bu kpss rezaletiyle uğraşiyorum. atanacağim puanı aldım sınav iptal oldu.. sonra da ben iptal oldum.. sonrasında da bi türlü atanamadım. geçen sene 74 aldım bi atama daha yapilsa gidiyordum yapilmadi.. bu süreçte en büyük destekçim eski nişanlım oldu.. hep yanımdaydı.. ama o da sonunda pes etti.. çekti gitti hayatımdan.. giderken de "kpss hayatının merkeziydi beni hep ihmal ettin, hep mutsuz ve stresliydin yoruldum artık.." dedi .. aldattı beni.. kafası kopmuş tavuk gibi kalakaldım.. hayatımda hiçbir şey rast gitmemişti.. başka iş aradım hep olumsuzdu.. bunalıma girdim.. intiharı bile düşünür oldum.. dibe vurdum ... Şimdi mi ? bu sene girmiyorum sınava. çıkardım artık hayatımdan bu sınavı.. hiçbir şey benden, sağlığımdan önemli değil.. ruh sağliğim bozulduktan sonra atansam neye yarar ? Yani güzel arkadaşım giden ömürden gidiyor, aman sağlığını bozacak kadar önemseme hiçbir şeyi, ne işi ne aşkı... bunların hepsi sen sağlıklıysan mutluysan önemli.. mutluluğunu bunlara bağlama.. hep önceliğin kendi sağlığın olsun, burda sağlıktan kastım ruh sağliğin.. çünkü benim fena bozuldu.. ama hepsinin üstündeyim şimdi.. hayat kısa, genciz, eğer olumlu düşünürsek yapamayacağimiz şey yok ama yeter ki kafamızda çok büyütmeyelim fani şeyleri..

teşekkürler cevaplarınız için.yalnız olmadığını hissetmemek güzel.evet saglık tek önemli sey.benim de ruh saglıgım cok etkilendi artık yoruldum toparlanıyorum bir gün sonra yeniden kötü oluyorum.tevekkül ediyorum dua ediyorum.biliyorum gececek ama o aradaki zaman insanı zorluyor.sabırlar versin allah hepimize.erkek arkadasım konusunda napmalıyım sizce?ben haksız mıyım?ben zaten içine atan biriyim.bazen dertleşmek istemez mi insan.sevgilim destek olsn dyorum

teşekkürler cevaplarınız için.yalnız olmadığını hissetmemek güzel.evet saglık tek önemli sey.benim de ruh saglıgım cok etkilendi artık yoruldum toparlanıyorum bir gün sonra yeniden kötü oluyorum.tevekkül ediyorum dua ediyorum.biliyorum gececek ama o aradaki zaman insanı zorluyor.sabırlar versin allah hepimize.erkek arkadasım konusunda napmalıyım sizce?ben haksız mıyım?ben zaten içine atan biriyim.bazen dertleşmek istemez mi insan.sevgilim destek olsn dyorum

İnsan ne kadar severse sevsin bir süre sonra yanında sürekli mutsuz, suratı asık , neşesini yitirmiş birini görmeye tahammül edemeyebiliyor. Bazen ailemiz bile çekmezken kahrımızı el oğlu nereye kadar çeker ? biraz olumlu olmaya çaliş, biraz mutlu ol ki mutlu et. Kimse yanında mutsuz birini istemez, bir süre sonra şikayet etmeye başlar. Hepimizin sıkıntıları var evet, sevdiğimiz adamlardan da destek bekliyoruz, eyvallah... ama adam eğer "ne yapsam mutlu edemiyorum" diye düşünüyorsa bir süre sonra o da yorulmuştur. Daha gençsin, önce kendin için, sonra sevdiklerin için her daim beynini pozitif düşünmeye ve mutlu olmaya şartlandır.

Back
X