- Konu Sahibi omrumcehep
-
merhaba kızlar,benim bir sıkıntım var belki küçük ama işte ruh halim bozuldu iyice.ben 2 seneden beri işsizim kpssye hazırlanıyorum ıkı senedir gecen sene olmadı bu senede hazırlanıyorum.bu sürecte kendimi yalnız hissediyorum.bazen bagırıp kacasım geliyor bazen de deli gibi aglıyorum.bu durumu erkek arkadasıma ve ailem olabilidignce yansıtmıyorum kendi içimde çözmeye calışıyorum ama işte konuşmaya ihtiyacı oluyor insanın.hele ki erkek arkadasım bana destek versin istiyorum belki veriyor ama ben sanırım daha fazla ilgi istiyorum.son 1 aydır falan ruh halim biraz bozuk ve erkek arkadasım bundan şikayaetçi gülmemi istiyor sürekli ben ağlaynca bana tahammül edemyor ve ben sonra suçlu duruma dşüyorum.sanki ağladığım için suçlu hissedyorum halbuki sadece bana sarılsn istyorum.dün yine bu sebebten tartıstık ve dün çözmüştük ,öyle sanmıştım.ama bana cok soğuk davranıyor.sanki suç işlemişim gibi.bu seferde sınava oda
teşekkürler cevaplarınız için.yalnız olmadığını hissetmemek güzel.evet saglık tek önemli sey.benim de ruh saglıgım cok etkilendi artık yoruldum toparlanıyorum bir gün sonra yeniden kötü oluyorum.tevekkül ediyorum dua ediyorum.biliyorum gececek ama o aradaki zaman insanı zorluyor.sabırlar versin allah hepimize.erkek arkadasım konusunda napmalıyım sizce?ben haksız mıyım?ben zaten içine atan biriyim.bazen dertleşmek istemez mi insan.sevgilim destek olsn dyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?