• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim kizlar bu paronayaklikmi

huzurunevindekihuzursuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
377
40
118
mrba kizlar....
hmn baslamak,isteyorum arkadaslar dun esimin yaninda calisan bir cocuk vardi o musterilerin hesaplarindan yuz ikiyuz fln para cekmis esim bunu dun ogrenmisti ayni gun icinde calistigi bankayla ilgili buyukbir sorun yasadi en az onbinliralik bir masraf acildibasina bunlarin hepsi dun oldu bankayla ilgili problemi cozmekicin banka mudurunu taniyan bi arkadasinin yanina ugrayacakti olayda tam bu noktada basladi esim 18.30 da arkadadinin yanina gtti bende yedi gibi aradim acmadi snra mesgule aldi bdaha arayimca teli kapatti cok panik yasadim iki saat tel kapaliydi arkadasini aradim yedi gbi ckmis yanindan bu arada benim kuzenimin d.gunu vardi oraya gdecektik esim pek gonullu degildi sen git arabayi verim fln dmisti ben uok beraber gderiz ddm iki saat sonra telefonu acti esim beni aradi assagya in ewin onundeyim ddi indim arabada bira icmis cnm cok skkindi fln ddi bende sen nerdeydn kiminleydn fln die ustne gdince yok yabole olmuyo biz en iyisi bosanalim fln dmeye basladi sonra kendilignden duzeldi ewe geldik ben d.gununegtmek istemiyodum sen beni zorlama diye ole yptim ddi bu arada bendort yillik ewliyim uc yasinda oglum var ben hamileyken esim beni aldatmis emin dgilim ama bem bunu yeni duydum eltim soyledi salak gibi esime sordum oda aldatamadim bile yapamadim fln diye geveledi ustnde durmadim uc yil onceki biseyi ispatlayamayacagm icin yuz goz olmayayim ddm iki ay oldu duyali ama simdi dank etti heralde hep aklimda p olay var hep aldattogindan supheleniyorum
not:qbenim yaramaz oglum tel.in alfabesini dgistirmis nasil duzeltecegimi bulamadim braz kargacik burgacik yazmis olabilirim k.bakmayin kizlar

haklisn cnm oglumla ugrasiyodum ayni zamanda eltim bana iki yada uc ay once esimin ben hamileyken beni aldattigini solemisti esim tam olarak itiraf etmedi kem kum etti o olay oyle kapandi dunde cani sikkon die tel.ini iki saat kapatmisti ben dogum gunune gdelim demeyim diye simdi o kullenmis konu hep aklimda hadi beni aldatiyosa diye dusunup duruyorum dunden beri

eltinde zaamanında neden söylemiyoda üstünden yıllar geçince söylüyor ,

eşinin 2 saat ortadan kaybolması aldattığını göstermez ama yine dikatli olmak lazım tabi biraz daha gözle bakalım gizli saklı dikkat çekici hareketleri olucakmı

evet ztn eltimle hemen mesafeyi koydum biz ozaman kustuk ondan solememis barisir barismazda anlatmasi manidar tabi esime gelince allah var gizli bir durumunu sezmedim teli hep ortadadir facesini ortak kullaniriz ama o eltimin anlattiklari aklimdan cikmiyo hatta bu aralar esim ikinci cocugu bile ister oldu

bide kadin nispet yapar gibi uzulme ama yillar gecmis aradan sonra hic ole bise duymadim dio e ozmn oni nie soledin bana

eşine söyledinmi bunu eltinin söylediğini ben oslam yüzleştiririm herkes dökülsün

bu şüpheyle yaşıcağıma bilirim doğruyu yanlışı hee sonrası affedip affetmemek sana kalmış tabi

eşine söyledinmi bunu eltinin söylediğini ben oslam yüzleştiririm herkes dökülsün

bu şüpheyle yaşıcağıma bilirim doğruyu yanlışı hee sonrası affedip affetmemek sana kalmış tabi

cnm haklisinda uc yil once viz cok sorinluyduk bosanma asamasindaydik ozmn o konolara grersem cok uzar:))benimde hatalarim vardi tabi aldati la cak kadar dgildi hatalarm ama aklimdan atamiyorum

cnm haklisinda uc yil once viz cok sorinluyduk bosanma asamasindaydik ozmn o konolara grersem cok uzar:))benimde hatalarim vardi tabi aldati la cak kadar dgildi hatalarm ama aklimdan atamiyorum

hata ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez, ben yüzleşmenizin doğru olucağını düşünüyorum herkes dökülsün siz bilirsiniz

şüpheyle yaşamak daha zor

eşinizi ve eltinizi yüzleştirmeniz daha uygun olur ama bunu eltiniz yeni mi söyledi size?

cnm eltim bana bi kac ay once soledi esimin agzini aradim kem kum edince ustelemedim eltimin soledigini bilio bende o dnem sorunluyduk die bde aradan uc yil gectigi icin bisey dmedim daha fazla yuz goz olmayayim ddm inanmis gbi yaptim

hata ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez, ben yüzleşmenizin doğru olucağını düşünüyorum herkes dökülsün siz bilirsiniz

şüpheyle yaşamak daha zor

cnm tamam haklisinda uc yil onceki bi olay icin ayrilmayacagma gre yuz goz olmak istemedim ben ona,inanmis gbi yaptim bak ben,yaptim soledim oda kabullendi dmesin diye tabiki kimse aldatilmayi hak etmez o olaya yakin donemde bi tartisma sonucu on gun ayri kaldik sanirim o donemllere denk gelio bu olay

Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın ne diyeyeim. Bana 3. Bir şahıs böyle birşey dese hayatta sallamam kocamda beni aldatmışsakendş terbiyesizliğidir zaten. Ben biraz rahatım galiba :)

Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın ne diyeyeim. Bana 3. Bir şahıs böyle birşey dese hayatta sallamam kocamda beni aldatmışsakendş terbiyesizliğidir zaten. Ben biraz rahatım galiba :)

ayyy cnmcim keske bende rahat olabilsem ben ne guzel unutmustum a ma dunku tel. kapatma olayindan sonra takinti haline geldi bende

Sana birşey söyliyeyim mi benim meşhur bir lafım vardır hep söylerim. Sen adamı istediğin kadar kontrol et istersen çip taktır ama yapacak olan aklına koyan kapı arkasında yapar yine yapar o yüzden hayatı kendine de onada zindan etme derim benim nacizane fikrim ;)

Sana birşey söyliyeyim mi benim meşhur bir lafım vardır hep söylerim. Sen adamı istediğin kadar kontrol et istersen çip taktır ama yapacak olan aklına koyan kapı arkasında yapar yine yapar o yüzden hayatı kendine de onada zindan etme derim benim nacizane fikrim ;)
cnm benim psikolojim biraz daha farkli bemim babam yillarca annemi aldatti annemdende bosanmadi o kadimida brakmadi hep annenin kda deri kizina miras gibi dusundum ondan biraz paranoyaklastim ben galiba

Back
X