- Konu Sahibi berivannnn26
Merhabalar arkadaşlar sorun değilde içinden çıkamadığım bir durum varr benim minişim var muhabbet kuşum dişi 1 yaşında değişik huylar edindi nasıl desem mesela ben onu öpünce kuyruğunu kaldırıyo göz bebekleri küçülüyo bu hali hem çok hoşuma giidiyo hem endişelendiriyo kuşcu ya sordum eş istiyo dediler eş almasına alayım da buyük sorumluluk bebişleri olursa nasıl bakacagım bilmiyorum yuvalık almasam yavru yaparlar mı diye sordum kuşcuya yaparlar dedi geçen hafta erkek kuş almaya gittim 35 günlük alayım alışsın konuşturayım dedim kuşsu olmaz dedi dişi döver onu küçük alma dedi şaşırdım kaldım bir kuşcu da getir kuşunu kafese koyalım istediğini kendi seçsin dedi
bir de bu aralar yenini agzına alıp yere atıyo yenmemiş yemi bunu da kuşculara sordum hepsinin cevabı aynı yavru bakmak istiyo muş minişim benim ne yapsam kılzar bir akıl verin erkegi kaç yaşında alsam yavru yapmasına izin vereyim mi şaştım kaldım
bir de bizim alt katta erkek kuşu olan biri var annem tutturdu onunla birleştirelim diye tamam birleştirelim de 1 hafta kalır eve getiririz diyo yani geri ayırıyız diyo kabul etmedim ayrı olur mu demi ama özler benim kuşum kalıcı bir erkek kuş alıyım demi
yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum
bir de bu aralar yenini agzına alıp yere atıyo yenmemiş yemi bunu da kuşculara sordum hepsinin cevabı aynı yavru bakmak istiyo muş minişim benim ne yapsam kılzar bir akıl verin erkegi kaç yaşında alsam yavru yapmasına izin vereyim mi şaştım kaldım
bir de bizim alt katta erkek kuşu olan biri var annem tutturdu onunla birleştirelim diye tamam birleştirelim de 1 hafta kalır eve getiririz diyo yani geri ayırıyız diyo kabul etmedim ayrı olur mu demi ama özler benim kuşum kalıcı bir erkek kuş alıyım demi
yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum