Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben doktorla konustum bana olumsuz hıcbırsey soylemedı sende de yoktur umarım aynıysa yoktur galıba gonlunu ferah tut ama yne de bır doktora danıs ıstersen ıcın rahatlar
Değerin 5 ten küçük olduğunu gösteriyo.Buda hamile değilsin demek.Ama diğer arkadaşın dediği gibi adetin düzenlimi ve geçiktikten sonramı yaptın bu önemli.
Değerin 5 ten küçük olduğunu gösteriyo.Buda hamile değilsin demek.Ama diğer arkadaşın dediği gibi adetin düzenlimi ve geçiktikten sonramı yaptın bu önemli.
Kagitta sonuc <5 ve referans araligi <5 yaziyo.adet gunum bugun ama duzenli degil adetimim ve yaklasik bi haftadan fazladir goguslerim cok aciyo damarlar cikti resmen genelde sag kasigim olmak uzere batma oluyo dun kasiklarim belim cok agridi adet olcam sandim ama olmadim bugun agrrim var ama cok degil bide belim tutulmus gbi agriyo on gundur fln..