yardım kızlar

t3soft64

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
165
0
0
İzmir
biz bgun arkadasım sevgılısı onun arkadası ben okey oynadık hep beraber ben tabi konusmalarından falan ılgı duydum hemenmı dıceksınız ne bılım uyumlu gıbı br ara bız arkadasımı ve sevgılısını basbasa bırakmak için biz dısarı cıktık oturduk konustukkız arkadasıda yokmus face varmış eklesemmı soyadınıda unuttum bulamıyorum arkadasada soleyemıyorum ama olsun istiyorum bilmiyorum napmalı nasıl yaklasmalı arkadasımada bıda bulusurmuyuz dedım ama offff

Hayatımda bu kadar bozuk cümlelerden kurulu bir yazı okuduğumu hatırlamıyorum. Gerçi cümle de denmez ya.
Bu ne ya... Yazdıklarınızı okudunuz mu siz ? Klavyesi olan tuşlara basıyor. :19:

bugun kız arkadasım ben sevgılısı ve sevgılısının erkek arkadası geldıler oturduk okey oynadık sonra onlar yalnız kalsınlar dıye bız dısarı cıktık oturduk konustuk bıraz sevgılısıde yokmus.Bende benmde yok dedım hatta soyadınıda soledıler napsam facedenmı eklesem unuttumda face arkadasada dıyemyorum bı seklde cockla konusmak ıcın napmalıyım arkdasa benı sormus

evet sormuslar insalah ekler ben hemen ekleyıp kucukte dusmek ıstemıyorum da suan gececı yarın anca gırer facesıne olrsa eger anlasabılecegımı dusunuyorum pufff cok sabırsızım insalah ekler

bulursan bence ekleyebilirsin sonuçta arkadaş olmuşunuz hemen yanlış anlamaz kimler kimleri ekliyo face denen yerde

haklısınız aslında hatta bgn arkadsma ve sevgılısıne dedıkı braz daha glmeseydınız kske sız yokken daha guzel konusuyorduk acaba eklesemmı arkadasım ne derkı yda cock yanlıs anlarmı benı sormus cunku ama omu sordu sevgılımın arkadasımı sordu bılmıyorum yarın olmaz artık bana ya

ekle canım ya ne olcak çıkma teklifi etmiyosunya yolda selam vermediği insanlar ekliyo birbirlerini bi muhabbettniz olmuş sonuçta bence yanlış anlaşılcak bi durum yok

evet istıyorum devamı gelsın bdeaynı sehırdenız nese ben ekleyeyım kabul etmezse yıkılırım ama bgn fcemı sordu dıl ucuyla kabul eder heralde kucukte dusmek ıstemıyorum ama işte içim kıpırdıyor benım gene hep beraber pknık falan yapalım dıyor bgun bana baktıgoz kırptıyalnız kaldk anlasılırdı heralde sevmese telefonda elınden dusmeyınce korktum acaba dedım ama degılmıs yolda gıdıyorduk benm sevgılım yok bara gıderım dedı acaba ıstemıyorum dusunmuyorum demekmı anladımı acaba ben napcam ya adam gbı mesaj atmak ısterdım ama o acılsın bana

tamm eklıyorum sımdı bakalım nolcak korkuyorum yarın olmaz bana ınanın işte suan gremez yarın goruur sanırım ya kabul etmzse

evt olmaz dgru ama memnun gıbıydı ınsalah ekler yanı devamı gelsın bana kalsa bu iş coktan olrduda hemen geldı arkadslar telefonda yok tabı bekleyelım bakalım face

20 yasındayım sızce bn kumeye dusecek kızmıyım yıkarım vala ole bısey olrsa kendı kaybederayrılırız yanı zaten odaolrsa olr modunda bılmıyorum nolur

yok canım ben tanımıyorum seni de erkekleri tanıyorum,hepsi de aynı yani hiç bir fırsatı kaçırmazlar.beğenmeseler bile bir köşede dursun isterler.sen kendini ağırdan sat.açılmayı sakın sen yapma.

agırdan satmaya çalısıyorum zaten ama br yandanda konusmak tanısmak istiyorum faceden istek gonderdım ama daha eklememıs eklermı bılemıyorum

Okuyor ya da çalışıyor musunuz ?

Ne acelecisiniz böyle.. Neden bırakmıyorsunuz o sizi merek etsin, o sizi arasın-eklesin.
Bu kızlardaki aceleyi anlayamıyorum. Aylar geçmemiş sadece bir görüşme olmuş.
Zaten kıymetide kalmaz siz eklerseniz söyleyeyim.
....

Sevgilim yok, bara giderim demişya ne demek istemiş anlamadım.

haklısınız gectı ama dun eklemıstım oda bugun kabul etmıs ben acelecıyım bıraz konusursa gnlu var demek artık orasını bılemem

Back
X