Yardim kizlar

bebis_asuman

ஐCεήήεT_KôκµLµ&#108
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
1.656
0
116
45
Almanya
Selam kizlar,benimde bi derdim var....
Ben 10 senelik evliyim,almanyada yasiyorum, dogma büyüme buraliyim..
Esim evlendikten sonra trden geldi,ve ikizlerimiz var....
Bundan 9 ay önce esim bana artik burda yasamak istemedin,cok sikildini ve tr ye geri dönmek istedini söyledi,ben bi heves oldunu düsündüm ve pek aldiris etmedim,ama heves felan degil bu gayet ciddi.
Bizim ankarada bi evimiz var,ama kv kaliyor orda....
Ben esime sadece dedimki annenle ayni evde oturmak istemiyorum ikinci bi ev alinirsa olur dedim,kv bunu duydu ve dellirdi bana telde agza alinmiycak seyler söyledi,edime söyledim pek orali olmadi,kv basdan beri anlasamiyoruz sürekli kavgalar felan oluyo....
Ama esim bunlari bildi halde ilaki ora diye tutdurdu...
Bana bugün sen gelsense gelmesende ben gidecem diyor
Kizlar yardim edin ne yapcam ben ?????

kesin tavrını koyacaksın. anlaşabilsen tamam anlaşmadığın bir kadınla aynı evde yaşama mecburiyetin yok. üstelik sen ayrı ev olursa gitmeyi kabul etmişsin buna rağmen o ev diye tutturması saçma. seni ve çocuklarını bırakıp gidebiliyorsa bırak gitsin ozaman anasının yanına..

Canim ayri ev olur diyor ama simdi degilmis yani ben almanya kalcakmis o gidip calisip para biriktircekmis öyle o ev alincakmis,bende ramazandan sonra kendi ayleme durumun ciddiyetini anlatcam...

Kira da oturamıyor musunuz, neden ev alınana kadar bekleyecekmişsiniz ki.
Kayınvaldenizle normal şartlarda bile oturmak bile zorken, anlaşamıyorsanız
pek kabul edilebilir değil, net tavrınızı koyun bu konuda.
Eşinizin tek gitmesine de razı olmayın bence.

Kira sorunu olmasa daha rahat ederiz diye kiraya cikmayi düsünmedik,kv ben köye giderim demis siz gelin bu evde kalin diyormus ama köyden geldi zaman ne olcak ,benim basima kalcak ,bu bir kac gün degil bi kac ay olcak ozaman...
Egerki gidersede kendi kayip eder biz 1 kisi o 3 kisiyi...

bak bak bak hemen de melek rollerine bürünmüş evimi size amade ettim ben iyi ama istenmeyen bi insanım triplerinde..bence kanmayın kira olsun 1göz oda olsun temiz olsun..bu arada bence de eşinizi yalnız göndermeyin hatta ben sensiz naparım seni gönderemem diye ağlayın sızlayın gitmesin çalışıp para kazanacakmış da ev satın alacakmış o giderse para mara kalmaz anasından size söliyim

Cok güldüm,anasi cok düsgün paray....vallahi agladimda sizladumda fayda etmiyor,adsm koymus kafaya,ben cocuklarim icin üzülüyom cok düsgünler babaya ne yapcam bilemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…