Yardım kızlarr

baharibekler

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
210
83
18
36
Merhaba kızlar
Benim bat 7 mayıstı ama olmadım
Dün akşam saatlerinde baktım iç çamaşırıma kırmızı leke geldi ve adet oldum dedim hatta buraya da yazdım kırmızılar geldi diye
Akşam yattım gece kesin çok ağrım olcak erken yatayım bari dedim ama sabah kalktım bende gece ne ağrı oldu ne de leke geldi
Ancak işe gittikten sonra bel ağrım arttı karnım ağrımaya başladı ama hala kırmızı leke yok bende pembenin biraz koyusu var arada da kahve rengi oluyor
Ama çok ağrım var hatta öğleden sonra izin alıp eve geldim
Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi
Dün akşam test yaptım negatifti

Onu bilmiyorum ama lekelenme şeklinde çok az az olduğunu biliyorum.Ben birkez lekelenme gibi oldum ama gebelik yoktu
Anladım canım kendimş umutlandırmak ayrı korkuyorum bi yandan da bi kez düşüğüm oldu ben hamile olduğumu anlamadım kanamam oldu adet sandım düşük yaptım sonra yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
Direkt kan testi yaptırmak istyrm ama olduğum yerde hastane yok kan testi yapan merkezde uzakta
Biraz daha takip edeyim ona göre hareket ederim
İlgin için çok teşekkür ederim

Bende agrı ve kahverengi leke vardı adetime iki gün kala test yapmışdım çıkmamışdı adet olucam bekliyordum olmadım ama adet günü pozitif çıktı test İnşAllah sende hamilesindir canım belkide yerleşme kanamasıdır umudunu kaybetme bide kendini çok yorma

Back
X