Gebeliğe Hazırlık Yardım kızlarrrrr nolur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melegim3606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
732
241
33
38
kızlar benim bat 11 Aralık tı 30 günde bir adet olurum adetlerimde sapma olmaz en fazla 1 gün oynar soruma gelince 8 Aralık’ta yani adete 2 gün kala birliktelik oldu adete yakın sürede gebe kalan oldu mu olabilir mi kafam çok karışık bu arada bugün gecikmenin 4.günü

kızlar benim bat 11 Aralık tı 30 günde bir adet olurum adetlerimde sapma olmaz en fazla 1 gün oynar soruma gelince 8 Aralık’ta yani adete 2 gün kala birliktelik oldu adete yakın sürede gebe kalan oldu mu olabilir mi kafam çok karışık bu arada bugün gecikmenin 4.günü
Adetine bı gün kalmış olsa bile tutabilir. Rabbin işi imkansız diye bişey yok...

Ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var hiçbirşey yok:KK42:umudum belki adete yakın yumurtlama olmuş olması yoksa yine Yok:KK42:

canım söylediğin zamanda olmuşsa eger döllenme
şuan çıkmaz
inşallah hamilesindir
Ayy İnan çok Sevindim Allah razı olsun kimse yazmayınca moralim bozuluyordu adete kaç gün kala birliktelik olmuştu hatırlıyor Muş’un canım benim 8 ilişki oldu bat 11 aralıktı olmadı bekliyorum Hale’n bu arada pko var ama hiç Adet düzensizliği yaşamadım bugün çok çok özür diliyorum akıntıyla birlikte nokta kadar kan geldi dedim adet başlıyor herhalde bitti tek sefer geldi

Ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var hiçbirşey yok:KK42:umudum belki adete yakın yumurtlama olmuş olması yoksa yine Yok:KK42:
Canım inan bende çok istiyorum ama strese girmek herşeyi zorlastiriyo. Korunmuyo olman da gecikme yapabilir. Bazen hiç agri olmaz adet olursun ya da gebe. Herkesin bünyesi o kadar farklı ki aynı kadın bile gebeliklerinde farklı belirtiler yaşayabilir. Bekle biraz daha idrar testi yap yine mi olmadın bı hastaneye git. Söylemesi kolay biliyorum ama akışına bırak...

Canım inan bende çok istiyorum ama strese girmek herşeyi zorlastiriyo. Korunmuyo olman da gecikme yapabilir. Bazen hiç agri olmaz adet olursun ya da gebe. Herkesin bünyesi o kadar farklı ki aynı kadın bile gebeliklerinde farklı belirtiler yaşayabilir. Bekle biraz daha idrar testi yap yine mi olmadın bı hastaneye git. Söylemesi kolay biliyorum ama akışına bırak...
Haklısın keşke olsa yapabilsem ama malesef

canım ben adet olmayınca test yapmıştım negatifti
beş güne kadar hergün test yaptım negatif

en son dr a gittim ultrasonda baktı kan verdim degerim 3 gibi bişey cıkmıştı

negatif dedi söktürücü verdi

onu da içtim sabah akşam beş gün boyunca yine adet olmadım

aradım söyledim bekle hemen olmaz dedi
birkaç gün de öyle bekledim

sinirlerim bozulmuştu artık tekrar test yaptım çıkmazmı testte çizgi :))

o an beynimde şimşekler çaktı ve gebelik ihtimalime karşı bana söktürücü veren dr un kliniğini basmıştım güvenlik falan cagırdılar düşün

ama çok şükür kızım yedi yasında ve sağlıklı

demem o ki ihtimal var

ama yine de temkinli ol

denemeye devam olmazsa da

Back
X