ahşap boyanmayacaksa açık renk tutman daha iyi olur ama beyaza da boyatabilirsin hoş durabilir beyaz olursa koyu renk tutabilirsin mavi tonlar mesela hem huzur verici annemlerde klasik koltuklar vardı oymalı boyatıp yenilediler süper oldu
ahşap kısmı beyaza boyatacaksanız renk seçenekleriniz artar. ama bu renk kalacaksa koyu renk kumaş daha da boğar o yüzden açık pembe, pudra, açık mavi, açık eflatun olabilir. bence kumaş örneklerine bakıp karar verin. daha kolay olur. kırlentlerini çiçekli veya desenli yapın
ahşap kısmı beyaza boyatacaksanız renk seçenekleriniz artar. ama bu renk kalacaksa koyu renk kumaş daha da boğar o yüzden açık pembe, pudra, açık mavi, açık eflatun olabilir. bence kumaş örneklerine bakıp karar verin. daha kolay olur. kırlentlerini çiçekli veya desenli yapın
Açık renkler tercih etmelisiniz bence ve ahşap kısımlar beyaz olsa daha iyi olur gibi geliyo. Acaba ne kadara kumaş degistiriyorlar koltuklara fiyat bilgisi alabilirmiyim bende düşünüyorum da
Ben aynen seninki gibikoltugumu yeni degistirdim yüzünü çok hoş oldu 1700tay tüyü acik renk tekliler çiçekli oldu kahve yeş il çiçekli istediğin renk yaptir bence değer.