Yardım Lazım Hamile Miyim?

PembePorsuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
19
3
1
28
Biliyorum çok efhamlıyım. 1. Konuda yazmıştım. Reglime 14 gün var gögüslerim acıyor akıntım yok ama idrarım bulanık. Kasıklarımda ağrı var. Sebebi ne olabilir ? Her gün göğüsümü kontroy ediyorum. İnzan okudukca sanki gebelik belirtileri yaşıyormuş gibi hissediyor. Bir test daha yaptım negatif. Ama hala korkuyorum. Sanki regl olacakmışım gibi ama daha 14 gün var. Parmaklarımla kontrol ettim ve hemen iki parmak içerde doku var gibi anlamıyorum. Bana akıl lazım

regline 14 gun varsa su an yumurtlama donemindesin.bu anlattiklarin da yumurtlama belirtileri olabilir. hamile kalmak icin en uygun gunlerdesin yani.
Hamile kalmak istemiyorum. Geçen ay başıma gelmişti kötü bir tecrübe malesef. Ella kullandım regl oldum ama 3 gün yine de korkuyorum gebe kalmış olabilirmiyim diye.

Biliyorum çok efhamlıyım. 1. Konuda yazmıştım. Reglime 14 gün var gögüslerim acıyor akıntım yok ama idrarım bulanık. Kasıklarımda ağrı var. Sebebi ne olabilir ? Her gün göğüsümü kontroy ediyorum. İnzan okudukca sanki gebelik belirtileri yaşıyormuş gibi hissediyor. Bir test daha yaptım negatif. Ama hala korkuyorum. Sanki regl olacakmışım gibi ama daha 14 gün var. Parmaklarımla kontrol ettim ve hemen iki parmak içerde doku var gibi anlamıyorum. Bana akıl lazım

Bence size hamilelik belirtileri ile ilgili değil korunma yöntemleri ile ilgili akıl vermek gerek bknz: prezervatif,sprial,dk hapı

Bence size hamilelik belirtileri ile ilgili değil korunma yöntemleri ile ilgili akıl vermek gerek bknz: prezervatif,sprial,dk hapı
Önceki konumu okursanız prezervatif yırtılması sonucu bu korkuyu yaşadığmı anlardınız. Düzenli bir cinsel hayatım yokbu yüzden doğum kontrol hapı kullanmıyorum. Denk geldi fakat condom yırtıldı. 1 saat içinde Ella kullanmak zorunda kaldım..

Yumurtluyosun hamile değilsin

Yumurtlama donemindesin. Onun belirtileri.

Yumurtluyosun hamile değilsin
Teşekkür ederim. Vücudumda bu ay sanki her şey değişik. Çok gerginim. Ella bu kadar etkiler mi insanı ? Ki bu ay antibiyotik ağrı kesici bir çok ilaç kullandım şehir değiştirdim taşındım... yine da aklımda hep gebelik korkusu var özellikle kasık ve göğüs ağrım olduğuiçin.

Allah aşkına siz alay mı ediyorsunuz ben anlamadım? Regl olmuşsunuz üzerinden ay geçmiş hâlâ hamile miyim diyorsunuz cidden alay etmek için mı Yazıyorsunuz? Bunu çocuk bile bilir ya.

Allah aşkına siz alay mı ediyorsunuz ben anlamadım? Regl olmuşsunuz üzerinden ay geçmiş hâlâ hamile miyim diyorsunuz cidden alay etmek için mı Yazıyorsunuz? Bunu çocuk bile bilir ya.
Biraz forum okuyunca kafamın ne kadar karıştığını anlamanız lazım. 9 gün süren reglim 4 günde bitti. Hayatımda ilk kez ella kulandım. Ki bunu kullanıp hamile kalanları bile okudum. Senelerdir cinsel ilişkisi olan biri değilim. Soru sormak için açılan bir platformda sorduğum soruyu eleştirmeniz ne kadar doğru bilemedim.

Verilen hiç bir cevaptan tatmin olmuyorsunuz ısrarla olabilir miyim diyorsunuz bana alay ediyorsunuz gibi geldi o yüzden yazdım valla. Regl olmuşsunuz üzerinden geçmiş nasıl hamile olabilirsiniz bu mümkün değil. Herkes yazıyor gebelik testi yapmışsınız negatif hala acaba hamile miyim diyorsunuz. Yanı tıbben mümkün değil ama yine de siz bilirsiniz tabi....

Verilen hiç bir cevaptan tatmin olmuyorsunuz ısrarla olabilir miyim diyorsunuz bana alay ediyorsunuz gibi geldi o yüzden yazdım valla. Regl olmuşsunuz üzerinden geçmiş nasıl hamile olabilirsiniz bu mümkün değil. Herkes yazıyor gebelik testi yapmışsınız negatif hala acaba hamile miyim diyorsunuz. Yanı tıbben mümkün değil ama yine de siz bilirsiniz tabi....
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben ne yazık ki fazlasıyla efhamlı biri olduğumu söyledim. Özür dilerim. Yaşıma tecrübesizliğime ve korkularıma verin.

Teşekkür ederim cevabınız için. Ben ne yazık ki fazlasıyla efhamlı biri olduğumu söyledim. Özür dilerim. Yaşıma tecrübesizliğime ve korkularıma verin.
Özür dilenecek bir şey yok yani değil.... ben de kirmak istemem ama kendinize bunu yapmayın hayatı zehir ediyorsunuz boşu boşuna. Hamile değilsiniz. Ayrıca o kadar kolay değil insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor. O gebelik testinde hemen çıkardı. Boşa panik yapip evham yapip kendinizi üzmeyin ben gerçekten alay ettiğinizi sandım. En kötü bi kan testi verin ki bence gerek bile yok buna ama içiniz rahat eder en azından.

Son düzenleme:
Ozurluk değil ben de kirmak istemem ama kendinize bunu yapmayın hayatı zehir ediyorsunuz boşu boşuna. Hamile değilsiniz. Ayrıca o kadar kolay değil insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor. O gebelik testinde hemen çıkardı. Boşa panik yapip evham yapip kendinizi üzmeyin ben gerçekten alay ettiğinizi sandım. En kötü bi kan testi verin ki bence gerek bile yok buna ama içiniz rahat eder en azından.
Teşekkür ederim yardımınız için ama kan verebilecek bir durumda ve konumda değilim malesef. Haklısınız ben malesef abartıyorum biraz. İlk defa böyle olunca fazlasıyla korktum. Bir de insanlar ella ya rağmen hamile kaldım test negatif ame hamileyim gibi şeyler söyleyince insan bildiğini de karıştırıyor.

Teşekkür ederim yardımınız için ama kan verebilecek bir durumda ve konumda değilim malesef. Haklısınız ben malesef abartıyorum biraz. İlk defa böyle olunca fazlasıyla korktum. Bir de insanlar ella ya rağmen hamile kaldım test negatif ame hamileyim gibi şeyler söyleyince insan bildiğini de karıştırıyor.
Siz regl olmuşsunuz kısa ya da uzun olmuşsunuz. Hamilelik ihtimali yok bence. Boşa kuruntu etmeyin.

Back
X