Yardım Lazım Hamile Miyim?

Bacım aynı yaştayız biraz okuyup bilgi edinmiş olman lazm
Daha yumurtlaman bile yeni gelmiş çok düşük ihtimal hamile olman
Bu zamanları iyi değerlendir

Teşekkür ederim. Vücudumda bu ay sanki her şey değişik. Çok gerginim. Ella bu kadar etkiler mi insanı ? Ki bu ay antibiyotik ağrı kesici bir çok ilaç kullandım şehir değiştirdim taşındım... yine da aklımda hep gebelik korkusu var özellikle kasık ve göğüs ağrım olduğuiçin.
Ella gibi haplar vücudu ve hormonları etkilerler. Onu kullanıp 3 4 ay kendine gelemeyen var. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hiç gebelik düşünmüyorsanız daha dikkatli olmanızı öneririm. Sürekli ella kullanmak hormonlarınızı da mahveder sizi de.

Biliyorum çok efhamlıyım. 1. Konuda yazmıştım. Reglime 14 gün var gögüslerim acıyor akıntım yok ama idrarım bulanık. Kasıklarımda ağrı var. Sebebi ne olabilir ? Her gün göğüsümü kontroy ediyorum. İnzan okudukca sanki gebelik belirtileri yaşıyormuş gibi hissediyor. Bir test daha yaptım negatif. Ama hala korkuyorum. Sanki regl olacakmışım gibi ama daha 14 gün var. Parmaklarımla kontrol ettim ve hemen iki parmak içerde doku var gibi anlamıyorum. Bana akıl lazım
Bir arkadaşımız da yazmış sana zaten eğer 14 gün varsa regline şu 5 günü çok iyi değerlendir ki hamile kalma şansın olsun canım.. Çünkü bu aralıkta yüksek ihtimal yumurtlama dönemine denk gelecek.. Yumurta hücresi sadece 24 saat canlı kalabiliyor ona göre çok iyi değerlendirmek lazım... Bu arada sprem hücresi de en az 3 gün canlı kalabiliyor.. Yani her gün her gün de değerlendirme yapmana gerek yok.. Bunları neden söyledim bilmiyorum ama demiş bulundum işte :halay:

Bir arkadaşımız da yazmış sana zaten eğer 14 gün varsa regline şu 5 günü çok iyi değerlendir ki hamile kalma şansın olsun canım.. Çünkü bu aralıkta yüksek ihtimal yumurtlama dönemine denk gelecek.. Yumurta hücresi sadece 24 saat canlı kalabiliyor ona göre çok iyi değerlendirmek lazım... Bu arada sprem hücresi de en az 3 gün canlı kalabiliyor.. Yani her gün her gün de değerlendirme yapmana gerek yok.. Bunları neden söyledim bilmiyorum ama demiş bulundum işte :halay:
Oha sen hamile kalmak istemiyormuşsun yanlış adrese gitti bilgi :KK49: Neyse korkma hamile falan değilsin hadi yırttın..

Ella gibi haplar vücudu ve hormonları etkilerler. Onu kullanıp 3 4 ay kendine gelemeyen var. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hiç gebelik düşünmüyorsanız daha dikkatli olmanızı öneririm. Sürekli ella kullanmak hormonlarınızı da mahveder sizi de.
İlk defa ella kullandım. Sürekli birlikteliğim yok. Ayda 1 2 belki bu yüzden doğum kontrol hapı kullanmıyorum condom la korunurduk onun yırtılması sonucu da ella kullanmak zorunda kaldım. Etkileri yazıyor ama herkese göre farklılığı var elbette bundan içimdeki korku.

Back
X