Yardım lazım

MarulKafa06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
11
2
1
Arkadaşlar ben erkek arkadaşımla buluştum buluştuğumda adetimin 3. günündeydim. Birliktelik olmadı iç çamaşırlarımız hep üzerimizdeydi. Ancak benden 1 2 gün önce kan geldi. Ve karın bölgemde bi gerginlik var stresten mi bilmiyorum. Hamilelik riski olabilir mi?

Arkadaşlar ben erkek arkadaşımla buluştum buluştuğumda adetimin 3. günündeydim. Birliktelik olmadı iç çamaşırlarımız hep üzerimizdeydi. Ancak benden 1 2 gün önce kan geldi. Ve karın bölgemde bi gerginlik var stresten mi bilmiyorum. Hamilelik riski olabilir mi?

Hamilelik o kadar kolay değil canım çamaşırlar üstümde diyorsun o yüzden birşey olmaz.

Hamilelik o kadar kolay değil canım çamaşırlar üstümde diyorsun o yüzden birşey olmaz.
2 çamaşır vardı hasta olduğum için birde üstüne ped vardı. Yani görünüşe göre imkansız ama ben karnımdaki sertlikten ve gelen kanamadan endişe ettim korktum açıkçası.

Adetn 3 . Günü imkansız yumurtalarn ufacık oluyorlar daha boş sitres yapma.

Sitres yapacaksan sürtünme yda korunma yöntemleri var onları uygula..!?

Adetn 3 . Günü imkansız yumurtalarn ufacık oluyorlar daha boş sitres yapma.

Sitres yapacaksan sürtünme yda korunma yöntemleri var onları uygula..!?
Yani aslında dediğim gibi imkansız bu durumda neden stres yaptığımı da bilmiyorum. İlk defa oldu böyle bişey onun stresindeyim sanırım.

Yani aslında dediğim gibi imkansız bu durumda neden stres yaptığımı da bilmiyorum. İlk defa oldu böyle bişey onun stresindeyim sanırım.
Olabilir. Bence uzak dur böyle şeylerden kaza kurşunu yeme sonra nece şeyler duyuyorum Allah korusun karşındaki insana ne kadr guvemebilirsn ileri giderse hadi bekaretini kaybedersin taciz edilmek eminim çok kötüdr . Bunları düşün

Tabi senin hayatın benm ki nacizane bir öneri..

Olabilir. Bence uzak dur böyle şeylerden kaza kurşunu yeme sonra nece şeyler duyuyorum Allah korusun karşındaki insana ne kadr guvemebilirsn ileri giderse hadi bekaretini kaybedersin taciz edilmek eminim çok kötüdr . Bunları düşün

Tabi senin hayatın benm ki nacizane bir öneri..
Doğru söylüyosun

Biz komple yapyrz olmuyor sen camasrnla surtunmeyle yaptgnda mi olcak bu kadar kolay degil hamilelik

Kızlar sizde böylelerine ciddi ciddi cevap yazıyosunuz ya :KK70:
Küçümsemen yanlış bi hareket. Ben buraya yardım lazım diye konu açmışım bak. Eğer yardım etmeyeceksen ne demeye giriyosun dimi? Hadi komik geldi ne diye dalga geçiyosun. Kanamam oldu ondan korktum. Yoksa bu şartlar altında hamile kalınmayacağını bende biliyorum.

Küçümsemen yanlış bi hareket. Ben buraya yardım lazım diye konu açmışım bak. Eğer yardım etmeyeceksen ne demeye giriyosun dimi? Hadi komik geldi ne diye dalga geçiyosun. Kanamam oldu ondan korktum. Yoksa bu şartlar altında hamile kalınmayacağını bende biliyorum.
Ya bi git ya..saçmalama. .böyleleri çok var bu sitede..bide masum gibi yazıyosun..eğer bi ilişki olmadıysa ne hamilelik riski.

ya allah aşkına insanlar nelerle uğraşıyo böle saçma sapan konular açmayın ya bu kadar da olmaz

Back
X