Yardım lütfen bademcik ameliyatı olmak şartmı

rapunzelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
96
25
38
Sevgili anneler benim kızım 7 yasında ve bir yasından beri geniz eti var ama malesef biz bu illetin küçülmesini beklerken birde bademcik çıktı geçen yıl bunlar bir şişti bir dahada inmedi antibiyotik tedavimiz okul yüzünden yarım kalmıştı şimdi doktor ikisinide alalım diyor fakat bizim bademciklerimiz sadece şiş yani ağrı enfeksiyon yok niye almak idtiyorlar anlamıyorum bilgili tecrübeli olanlar varsa Allah rızası icin yazsın lütfen o kadar tedirgin ve kararsızımki çıldırıcam şimdiden teşekkür ederim..

Cocugunuzda alerji varsa geniz eti o yuzden buyuyor olabilir. Alerjisi var mi arastirin derim. Muhtemelen agzi acik uyuyordur, kulak enfeksiyonu da geçiriyor olabilir, vucutta bir yerde enfeksiyon oldugunda o bolgeye yakin lenf bezleri sisebiliyor diye biliyorum. Enfeksiyon olmamasına rağmen bademcigin sis olmasını böyle yorumladim.

Yazma sebebime gelince, erkek kardeşimde sadece geniz eti ve sinüzit vardı, burnu surekli tikali oldugu ve ağzı açık uyuduğu için çok sık kulak iltihabı geçirirdi. Sonunda kulak zarı delindi, tüp takildi vs. 6 yasindaydi sanırım geniz eti alındı, bir nebze rahatladi ama sinüzit yüzünden kulak iltihabi devam etti. Yalnız o zamanlar araştırıp bir yerlerde okumuştum, geniz eti buyumeyi yavaşlatır diye, gercekten kardeşim ameliyattan sonra bir güzel semirmisti :)

Bana kalırsa bir kaç doktordan fikir alıp gerekiyorsa içiniz rahat aldirin bademcikleri. Çocuk bademcikle de sürekli rahatsızlık yaşıyorsa bırakın bademciksiz yaşasın. Benim de bademcigim alındı cocukken, o zaman sürekli boğazım ağrırdi, şimdi o da kalmadi çok şükür, senede bir kere belki grip olurum o kadar. Çok korkutmayin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…