merhaba doktor bey;
ben 24 yaşında 6 aylık evli bir bayanım. benim sorunum da pco malesef, ilaç almadan adet olamadım şimdiye kadar. doktora gittim testler yapıldı işte sonuçlarım ;
fsh- 7,51
lh- 7,09
prolaktin- 6,37
progesteron- 0,751
testler sonrasında duphaston ilacını kullandım ve adet oldum. adetimin 3.günü yumurtalarıma bakıldı ve bir tane yumurtanın dışında hiç büyük yumurta yoktu. doktorum bir hafta sonra tekrar bakalım dedi bakıldı ve sonuç olumsuz
bana diaformin 850 mg adlı bir ilaç verdi ben bu ilacı 40 gündür günde 1 tane olarak kullanıyorum ancak henüz adet olamadım
doktorum izinde olduğu için beklemedeyim ama kafam çok karışıyor tedavi aşamalarımın nasıl olması gerekiyor nasıl bir yol izlenmeli ve ben ne zaman adet görürüm sizce bilgilendirirseniz çok sevinirim hocam..
saygılarımla..
ben 24 yaşında 6 aylık evli bir bayanım. benim sorunum da pco malesef, ilaç almadan adet olamadım şimdiye kadar. doktora gittim testler yapıldı işte sonuçlarım ;
fsh- 7,51
lh- 7,09
prolaktin- 6,37
progesteron- 0,751
testler sonrasında duphaston ilacını kullandım ve adet oldum. adetimin 3.günü yumurtalarıma bakıldı ve bir tane yumurtanın dışında hiç büyük yumurta yoktu. doktorum bir hafta sonra tekrar bakalım dedi bakıldı ve sonuç olumsuz

saygılarımla..