• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen çıldıracam

TATCAD

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
23
0
86
39
10 senelık evlıyım annemi 3 sene once kaybettım babam tek kalıyor kardesım askerde ve babam kanser su anda babamın bakıma ihtiyacı var yanında kalıyorum ama eşim buna musade etmıyor ne yapacagımı sasırdım

babamın durumdan haberi yok olsa cok uzulur

Neden soylemiyorsunuz? Esinizde bilsin babanizin durumunu o zaman destek olur o da gerekirse sizinle tasinir babaniza sonycta hastalik bu baska seye benzemez. Allah tez vakitte sifa versin babaniza

ya latif

canım Allah sabır ve şifa versin inşallah
babanı yanına al canım
beraberce geçinir gidersiniz inşallah

çok geçmiş olsun öncelikle... babanızı yanınıza almaktan başka çare yok gibi görünüyor... Allah sabır versin...

10 senelık evlıyım annemi 3 sene once kaybettım babam tek kalıyor kardesım askerde ve babam kanser su anda babamın bakıma ihtiyacı var yanında kalıyorum ama eşim buna musade etmıyor ne yapacagımı sasırdım

Yani sizde söyleyin o zaman madem üzülür anlayışlı olur. Yanınıza alabiliyorsanız alırsınız. Başka kardeşiniz var mı.. Onlarda durum nedir.

eşin ailesinde kalıp seni yalnız bıraksaydı istermiydin:34:

babanı yanınıza götüremiyor musunuz:34:

arkadaşlar babasının durumundan haberi yok
eşinin vardır muhtemelen
babanı yanına alıp sizin evde bakmaktan başka çare görünmüyor
ona da burun kıvırmasın bi zahmet

eşiniz ne diyor yani,"bana ne baban kendi evinde evinde sürünsün,ama sen benim yanımda olacaksın " mı??
10 yıllık da evlisiniz üstelik,kocanıza diyemiyor musunuz o benim babam bana ihtiyacı var ve ben yanında olacağım,ya kendi evinde ya kendi evimde...
bu akdar basit....

dinen hangisi doğruysa onu yap bence
bir hocaya danış
babana bakman boynunun borcu derse eşini dinleme
allaha havale et o meseleyi ve babana bak
ama hoca derse ki eşinin dediği olur ( ki sanmam )
o zaman babana başka çare bulursun

allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah

bir hocaya danış

daha neler duyacağız kim bilir,insan hasta babasına bakıp bakmayacağını imama mı danışacak,çok acaipsiniz....tut ki imam düzgün bi adam değil,kocanın dediği olur dedi,babasını yardıma muhtaç tek başına mı bırakacak,üstelik bir de bu dinen doğru olacak .....
kk da okuduklarımın gerçek olduğuna inanmak istemiyorum bazen..

daha neler duyacağız kim bilir,insan hasta babasına bakıp bakmayacağını imama mı danışacak,çok acaipsiniz....tut ki imam düzgün bi adam değil,kocanın dediği olur dedi,babasını yardıma muhtaç tek başına mı bırakacak,üstelik bir de bu dinen doğru olacak .....
kk da okuduklarımın gerçek olduğuna inanmak istemiyorum bazen..

aynen katılıyorum...
koca çok bulunur da..
anne-baba bulunmaz..

Vicdansız. Alıp evinize getirmenize de izin vermez. Ama hayat bu testere gibi hep bana hep bana olmaz bi gün o keser... neyse

bir hocaya danış

Hocaların tarafsız olduğundan emin olmadığımız bir dünyada onların ağızlarından cıkacak iki kelimeye bakıp babamızı sokağa atarsak öteki tarafta Allah'a nasıl hesap vereceğiz?

Öyle eşi sokağa atmayan axelia olmasın der atardım. Babam yok ama Annemi düşündümde.. yerim öyle kocayı.

arkadaşlar düzeltme yapayım
hoca zaten asla kocanı dinle demez
arkadaşı rahatlatmak adına, dinen güvence vermek için hocaya sormasını önerdim
kocasını kafasına takmaması için
DİNEN ÇÖZÜM ÖNERMEMİN NERESİ GARİP GELDİ SİZE ANLAM VEREMEDİM

tabiki babana bak diyecek hoca

kocanı dinle diyecek hoca olacağını sanmıyorum zaten

dinen uygun olanı yapmak size ters gelmiş olabilir ama kusura bakmayın bu benim düşüncem

kuran ve sünnetler insanlara yol gösterecek ve problemleri çözecek şekilde çünkü bence

hocaya sor dememin sebebi, kendi kulağıyla duyup babasına gönül rahatlığıyla bakması içindi

hocaların tarafsız olduğundan emin olmadığımız bir dünyada onların ağızlarından cıkacak iki kelimeye bakıp babamızı sokağa atarsak öteki tarafta allah'a nasıl hesap vereceğiz?

mutlaka ilmine güvendiğimiz bir hoca vardır, yada kur an ve sünnetler var canım.
İNTERNETTE BİRSÜRÜ KÜTÜPHANE SİTELERİ VAR

BABASINA BAKMASIYLA DOĞRU YAPTIĞINI GÖRMESİ İÇİN ÇOK KAYNAK VAR
KOCASI İÇİN ÜZÜLMEMESİ GEREKTİĞİNE DAİR

Son düzenleme:
Back
X