Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 senelık evlıyım annemi 3 sene once kaybettım babam tek kalıyor kardesım askerde ve babam kanser su anda babamın bakıma ihtiyacı var yanında kalıyorum ama eşim buna musade etmıyor ne yapacagımı sasırdım
ben babamda kalıyorum
babamın durumdan haberi yok olsa cok uzulur
10 senelık evlıyım annemi 3 sene once kaybettım babam tek kalıyor kardesım askerde ve babam kanser su anda babamın bakıma ihtiyacı var yanında kalıyorum ama eşim buna musade etmıyor ne yapacagımı sasırdım
babamın durumdan haberi yok olsa cok uzulur
dinen hangisi doğruysa onu yap bence
bir hocaya danış
babana bakman boynunun borcu derse eşini dinleme
allaha havale et o meseleyi ve babana bak
ama hoca derse ki eşinin dediği olur ( ki sanmam )
o zaman babana başka çare bulursun
allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah
daha neler duyacağız kim bilir,insan hasta babasına bakıp bakmayacağını imama mı danışacak,çok acaipsiniz....tut ki imam düzgün bi adam değil,kocanın dediği olur dedi,babasını yardıma muhtaç tek başına mı bırakacak,üstelik bir de bu dinen doğru olacak .....
kk da okuduklarımın gerçek olduğuna inanmak istemiyorum bazen..
dinen hangisi doğruysa onu yap bence
bir hocaya danış
babana bakman boynunun borcu derse eşini dinleme
allaha havale et o meseleyi ve babana bak
ama hoca derse ki eşinin dediği olur ( ki sanmam )
o zaman babana başka çare bulursun
allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah
hocaların tarafsız olduğundan emin olmadığımız bir dünyada onların ağızlarından cıkacak iki kelimeye bakıp babamızı sokağa atarsak öteki tarafta allah'a nasıl hesap vereceğiz?