Yardim lutfen fotolu

Kuzucuk123

Bana yeni bir ben lazimm
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
250
14
98
43
40 gun oldu ameliyat olalı alçıdan çıktığında düzgün gözüküyordu zaman geçtikçe bu şekli aldı yamukluk mu var çökmemi olmuş anlamadim sizce? Dr hicbirsey yok diyo bütün fotolarda böyle anlatamıyorum derdimi bir türlü :kızgın:

Eklentiler

• 1484580412256.webp
    1484580412256.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 299
Bu durum ben de de var. Ödem olabilir çünkü zaman zaman değişiyor vazen artıyor bazen azalıyor ama tamamen geçmedi hiç. Ymarım ödemdir. Bir de işin ilginç yanı aynda çok belli değilken fotolarda çok net görünüyor. Bu yüzden foto çekmek istemiyorum zaten bir sürü sorun var burnmda :( tamamen geçeceğini nilsem süre önemli değil beklerim elbet geçecek derim.

Benimde aynada belli değil fotolarda çıkıyor eski burnum kemerliydi ancak yamuk değildi inşallah ödemdir ve artık iner:dua: kabus gibi

Resime göre sağ tarafında şişlik var oda yamuk gösteriyor aynı durum bende de var doktorum masaj yapmamı söyledi günde yarım saat Kuzucuk123 Kuzucuk123

Geçmiş olsun. Ödemin geçmesi zaman alıyor. Benim de bazen çukurluk oluşuyor burnumda sonra kayboluyor. Ödem her bölgede eşit dağılmadığından kaynaklandığını düşünüyorum. Doktorunuz masaj yapmanızı istediyse ihmal etmeyin derim.

Ne ýazikki doktorum cok ilgisiz dün kontrolüm vardı ben birşey görmüyorum dedi ödemli yada yamuk hicbirsey kabul etmiyor hatta yamuk gözüküyorsa fotoğraf çekme diye söylendi masaja devam edeyim mi diye sordum gerek yok dedi:KK43:

Ne ýazikki doktorum cok ilgisiz dün kontrolüm vardı ben birşey görmüyorum dedi ödemli yada yamuk hicbirsey kabul etmiyor hatta yamuk gözüküyorsa fotoğraf çekme diye söylendi masaja devam edeyim mi diye sordum gerek yok dedi:KK43:
Canım nasıl oldu burnun düzeldi mi biraz bendede aynı sorun var :(

Soldan daha iyi ama sağdan hâlâ sis ve büyük görünüyor son durum bu
2017-03-04_21.38.48.webp

Evet ilk aylarda daha fazlaydı eğrilik ödem kaynaklıdı galiba burun ameliyati çok sabır istiyor 4 ay oldu şişlik bu kadar indi sizin sorun ne tam olarak ödemmi eğrilik mi?

Eklentiler

• 20170304_231242.webp
    20170304_231242.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 146
Ayni durum bende de var. Sag ve sol profil farkli. Bir yerim sis digeri normal. Fotograflarda burnum yamuk cikiyor. Doktorum kikirdagin ustte kaynadigini soyledi. Bazen olabiliyormus. 20 gundur cok bastirarak masaj yapiyorum. Ama faydasini gormedim maalesef. 6 ay sonra orayi lokalle torpuleyebiirler. Ama bende cok kararsizim bu konuda..

Evet ilk aylarda daha fazlaydı eğrilik ödem kaynaklıdı galiba burun ameliyati çok sabır istiyor 4 ay oldu şişlik bu kadar indi sizin sorun ne tam olarak ödemmi eğrilik mi?
Benim bildiğiniz yamuk C şeklinde resmen burnum ve ben ödem kaynaklı olduğunu sanmıyorum . Çünkü ameliyat öncesinde de aynı yöne doğru eğriydi aynı açıyla hemde ama kemerli ve ucu düşük olduğu için açıkcası eğrilik çok çok dikkatli bakmadıkça görülmüyordu. Ama doktor kemeri alınca ucuda kalkınca resmen c şeklini aldı. Yani eğrilik için ameliyat olup daha büyük hüsrana uğradım. Bazen aklımla acaba eğriliği düzeltmeyi unuttu mu sorusu gelmiyor değil

Ayni durum bende de var. Sag ve sol profil farkli. Bir yerim sis digeri normal. Fotograflarda burnum yamuk cikiyor. Doktorum kikirdagin ustte kaynadigini soyledi. Bazen olabiliyormus. 20 gundur cok bastirarak masaj yapiyorum. Ama faydasini gormedim maalesef. 6 ay sonra orayi lokalle torpuleyebiirler. Ama bende cok kararsizim bu konuda..
Benimde özellikle fotoğraflarda çok yamuk çıkıyor. Ama bence aynı doktora olmamalısın ben revizyon arayışına bile başladım sonuçta ilkinde yapamayana ikincide ufak bir işlemde olsa güvenilmez diye düşünüyorum

İlk iki ay benimde çok yamuktu özellikle fotolarda çok belli oluyordu doktoruma bu konudan bahsettiğimde sende fotograf çekme o zaman demişti:KK43: neyseki ödemler geçtikçe yamukluk düzeldi.bende kontrole gitmiyorum artik sorunlari onemsemiyor umursamıyor nasil olsa, burun ucu da düzelse sorun kalmayacak sizinki yeni sanırım üzmeyin kendinizi ödemler indikce normale döner inş

İlk iki ay benimde çok yamuktu özellikle fotolarda çok belli oluyordu doktoruma bu konudan bahsettiğimde sende fotograf çekme o zaman demişti:KK43: neyseki ödemler geçtikçe yamukluk düzeldi.bende kontrole gitmiyorum artik sorunlari onemsemiyor umursamıyor nasil olsa, burun ucu da düzelse sorun kalmayacak sizinki yeni sanırım üzmeyin kendinizi ödemler indikce normale döner inş
1 aylık henüz ama İnan'ın düzelecek gibi değil. Ve benim doktorum bana ısrarla yamuk olmadığını söylüyor. Ama çevremdeki herkes yamuk olduğunun farkında bunu bi tek o göremiyor. İnanın böyle olacağını bilsem ameliyat dahi olmazdım. Eski burnum kemerli filandı ama bi karakteristik duruyordu şimdi onu arar oldum. İnşallah azda olsa düzelirde revizyona kadar kullanabilirim bu burnu :mad:

Back
X