M mayakrms Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2021 42 19 8 32 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mayakrms #1 Testim bu şekilde çıktı sabah kaset test denedim yine böyle çıktı yorumlar mısınız kafam karışık
D Dnzylkn Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2020 1.664 En iyi cevaplar 1 1.043 53 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mayakrms #2 Çizgi var canm istiyorsan inşallah gebelik olduğu içindir o Çizgi kuruma falan değildir Yarin kan ver bence şimdiden hayırlı olsun canım ❤
Çizgi var canm istiyorsan inşallah gebelik olduğu içindir o Çizgi kuruma falan değildir Yarin kan ver bence şimdiden hayırlı olsun canım ❤
M mayakrms Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2021 42 19 8 32 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mayakrms #3 Dnzylkn .!.: Çizgi var canm istiyorsan inşallah gebelik olduğu içindir o Çizgi kuruma falan değildir Yarin kan ver bence şimdiden hayırlı olsun canım ❤ Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun sadece çok silik olduğu için emin olamadım yarında tekrar deneyip yine çizgi çıkars salı günü kan vermeyi düşündüm
Dnzylkn .!.: Çizgi var canm istiyorsan inşallah gebelik olduğu içindir o Çizgi kuruma falan değildir Yarin kan ver bence şimdiden hayırlı olsun canım ❤ Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun sadece çok silik olduğu için emin olamadım yarında tekrar deneyip yine çizgi çıkars salı günü kan vermeyi düşündüm
O olurbigun Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2021 724 541 18 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mayakrms #4 5 dakika içinde çıktıysa hamilesindir canim hayırlısı olsun
W wickerpark Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2021 422 187 18 32 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mayakrms #5 mayakrms .!.: Testim bu şekilde çıktı sabah kaset test denedim yine böyle çıktı yorumlar mısınız kafam karışıkEki Görüntüle 2904905 5 dk dan sonra çıktı ise kuruma izidir o ilk 5 dk ise bi kaç güm sorma tekrarla dene Genişletmek için tıkla...
mayakrms .!.: Testim bu şekilde çıktı sabah kaset test denedim yine böyle çıktı yorumlar mısınız kafam karışıkEki Görüntüle 2904905 5 dk dan sonra çıktı ise kuruma izidir o ilk 5 dk ise bi kaç güm sorma tekrarla dene Genişletmek için tıkla...