Gelinbaşı ve Gelin Tacı Yardım lutfen nolursunuz kızlarrrrr :( bunu istıyorum nasıl bulurum

Eğer İstanbul'da oturuyorsan, Hüsniye Moda evinde bulabilirsin. Fatih'te mağazası var, zaten kendi ürünleriymiş.
Ama eğer İstanbul dışındaysan, bir arkadaşında önerdiği gibi, bu fotoğrafı gelinlikçine gösterebilirsin.
Onlar sana bu şekilde hazırlar veya malzemesini alman gerekir, ona göre hazırlarlar

güzelmişşş ama sacta nasıl kullanılacagıda onemlıı cnm bnce sacda kullanılmıs halını de gor derim sana ole düş peşine tacın.

Eki Görüntüle 458666
Bunu istiyorum kızlarrr nolursunuz nerden bulabılırımmmm

meraba ablacım beni hatırladın mıı özel mesaj gönderemediğim için burdan yazmak zorunda kaldım kusura bakma :// ben aknetrent kullanmaya seninle konuştuktan sonra başlamıştım siwilcelerim çok az wardı doktor tanıdık diye yazdırmıştım hatta hatırladın inşallah beni :) ayın 13ünde 1. ayım doluyo sadece 1 tane siwilcem çıktı kurudu bi dahada çıkmadı kuruluğum dewam ediyor ama çok rahatsız etmiyor yüzüm pul pul atmaya başladı..sizce 2. ayımda çıkar mı siwilce teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…