Yardim lutfen ovalasyon testi

Humahira26canan

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
10
2
6
31
Hanımlar yaptığım ovalasyon testlerine rica etsem bilen biri bakabilirmi ben hiç bisi anlamadım benim çatlamam olmuşmu yada hala olmamışmi kafam çok karisti ya hep koyu çizgi çıkıyor

Eklentiler

• 20231128_033028.webp
    20231128_033028.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 40
İlk baştakiler silik alltakiler de yumurtlama olmuş değerlendirin silik çıkana kadr

Hanımlar yaptığım ovalasyon testlerine rica etsem bilen biri bakabilirmi ben hiç bisi anlamadım benim çatlamam olmuşmu yada hala olmamışmi kafam çok karisti ya hep koyu çizgi çıkıyor
Havuç tuket ki çatlama hemen olsun en geç 3 gün çatlamaz yumurta sende neden bu kadar uzun sürdü anlamadım günde bı iki tane havuç tüket o çatlamasını desteklicek

Teşekkürler ederim bugün çizgi sanki biraz daha silik sanırım çatladı bakarmısınız rica etsem çatlamışmi foto atiyorum
Evet çatlamış cnm 3 gün değerlendir eşinin sperm sorunu varsa bı gün değerlendir bı gun boş bırak ve bı gün yine değerlendir umarım müjdeli haberler alırsın 😊🤲🏻

Evet çatlamış cnm 3 gün değerlendir eşinin sperm sorunu varsa bı gün değerlendir bı gun boş bırak ve bı gün yine değerlendir umarım müjdeli haberler alırsın 😊🤲🏻
Çok tesekkur ederim allah razı olsun ilgilenip net bi şekilde bilgilendirdiginiz icin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun hem kendime hemde evlat sahibi olmak isteyen herkese dua ediyorum 🤗

6 gün nasıl pozitif çıkmış testleri 1gunde 2 3 kezmi yaptınız normalde 2 gün köyü çıkması gerekiyo

Back
X