• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen! Panik atakmıyım, depresyonda mı?

sude0616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
1.070
136
123
herkese slm yaklasik 1 yil once yurt disina geldim ve gercekten ciddi alisma problemleri yasiyorum yaklasik 2 aydir dahada siddetlendi ve fiziki problemlerde basladi nefes alamiyorum yani aldigim soluk bana yetmiyor surekli pencereyi acip nefes almak istiyorum sanki kalbimin ustunde cok buyuk bi agirlik var ve geceleri uykumu bolen bi olecegim korkusu bazen delirecegimi bile dusunuyorum konusmak istemiyorum surekli icerde kalmaktan yasama dair tum bagim kopuyo sanki koca evrende tek basimayim bana muhtac bi kizim var ve oyun caginda mecbur kalkip yemek hazirliyorum bana kalsa gunlerce yemem lutfen bana yardim edin ben nasil cikicam bu durumdan disari cik gez demeyin cunku tek basima gezmekten olesiye biktim:(( surekli gordugum kabuslari ve basimin duvara carpacak kadar olan agrilarini yazmayi unutmusum

Son düzenleme:
herkese slm yaklasik 1 yil once yurt disina geldim ve gercekten ciddi alisma problemleri yasiyorum yaklasik 2 aydir dahada siddetlendi ve fiziki problemlerde basladi nefes alamiyorum yani aldigim soluk bana yetmiyor surekli pencereyi acip nefes almak istiyorum sanki kalbimin ustunde cok buyuk bi agirlik var ve geceleri uykumu bolen bi olecegim korkusu bazen delirecegimi bile dusunuyorum konusmak istemiyorum surekli icerde kalmaktan yasama dair tum bagim kopuyo sanki koca evrende tek basimayim bana muhtac bi kizim var ve oyun caginda mecbur kalkip yemek hazirliyorum bana kalsa gunlerce yemem lutfen bana yardim edin ben nasil cikicam bu durumdan disari cik gez demeyin cunku tek basima gezmekten olesiye biktim:(( surekli gordugum kabuslari ve basimin duvara carpacak kadar olan agrilarini yazmayi unutmusum

ben 7 senedir panik atak hastasıyım belirtıleri nefes alamama kalp çarpıntısı terleme eklem agrıları bir yanıp bir donma vesvese ellerde ve bacaklarda uyuşma hissi düşücek gibi olma yani bayılıcak gibi olma agız kurulugu ölüm korkusu uykusuzluk uyurken panikle kalkma herseyden korkma kalbe igne ve bıcak saplanması vs daha uzar gider yani bu ben senin yerinde olsam bir pisikologa giderdim ben öyle yaptım artık hastalıgımla arkadas gibi olduk bana ne oldugunu bildigim için artık kendimi kontorol edebiliyorum :gitme: insanın canı sıkılınca oluyor bunalımdasın gibi oluyo insanın canı çıkacak gibi oluyo yanı bende öyle oluyo yardım ettiysem ne mutlu bana

cevabin icin tesekkur ederim suan sanirim bi panik atak yasiyorum yine nefes alamiyorum.bende kalbimde bir sorun var saniyodum ani bicak batmasi gibi bi sanci giriyo ve parmaklarim uyusuyo anlattigin hersey var yarin biyere davetliyiz ama icimden bi ses gitme yolda oleceksin diyo:(( kendimi cok kotu hissediyorum burda yabanciyim derdimi anlatacak dilim bile yok :((((((((((((((

cevabin icin tesekkur ederim suan sanirim bi panik atak yasiyorum yine nefes alamiyorum.bende kalbimde bir sorun var saniyodum ani bicak batmasi gibi bi sanci giriyo ve parmaklarim uyusuyo anlattigin hersey var yarin biyere davetliyiz ama icimden bi ses gitme yolda oleceksin diyo:(( kendimi cok kotu hissediyorum burda yabanciyim derdimi anlatacak dilim bile yok :((((((((((((((

sakın kendini dinleme eyer dinlersen o hastalık kazanır kendi kendine şunu de ben iyiyim benim bişeyim yok ben herzaman şunu derim ben iyiyim benim bişeyim yok ben iyiyiym allahım ben seni çok seviyorum sende beni sev de peygamberimide seviyorum bana şefaatçi olsun namaz kılıp boll bol tespih çekiyorum iyi geliyo sanada tavsiye ederim bana sıkıntı gelince abdes alıp bildigim duaları edip çok selevat getiriyorum bunlar sayesinde şuan iyiyim rabbimin sayesinde bu hastalık nasıl oldu biliyomusun hep yıkımla oldu önce annanem öldü 1 geçmedi bebegim öldü sonra teyzem öldü babam felç geçirdi hepsi 1 sene içinde bide bakmışsın panik atak olmusum beneyvahedigeldismile allah yardımcın olsun eger benim gibi panik atak hastasıysan bu hastalıgı anca çeken bilir:gitme: arkadasın yok diye üzülme istedigin zaman biz burdayız bende bilhassa yardımcı olmaya çalışirım aeo olumunekankayizsmile

cok tesekkur ederim canim dogru soyluyosun kendimi birakinca dahada ilerliyo soylediklerini uygulayacagim

Şikayetlerin panik atak belirtileir gibi, ama burada hiçbirimiz dr.değiliz tabi..
Senin sorunların öyle telkinle falan olabilecek şeyler değil..hele hele konuşmak istemiyorum,delireceğimi düşünüyorum falan diyorsan depresyonda olabilir canım sende..ama dediğim gibi biz dr.değiliz..
Dilinin olmadığını söylüyorsun..eşin yanında değilmi?ya da başka bir yakının yok mu? dr.gittiğinde sana tercüme edecek..bence hemen bir uzmana görün..bak çocuğunda varmış..bir an önce şikayetlerinin azalması için mutlaka dr.git..vakit kaybetme..
Allah şifa vesin..

Şikayetlerin panik atak belirtileir gibi, ama burada hiçbirimiz dr.değiliz tabi..
Senin sorunların öyle telkinle falan olabilecek şeyler değil..hele hele konuşmak istemiyorum,delireceğimi düşünüyorum falan diyorsan depresyonda olabilir canım sende..ama dediğim gibi biz dr.değiliz..
Dilinin olmadığını söylüyorsun..eşin yanında değilmi?ya da başka bir yakının yok mu? dr.gittiğinde sana tercüme edecek..bence hemen bir uzmana görün..bak çocuğunda varmış..bir an önce şikayetlerinin azalması için mutlaka dr.git..vakit kaybetme..
Allah şifa vesin..

arkadasim cok tesekkur ederim burda hickimsem yok esimin dili var ama benim kadr derdimi anlatabilirmi cidden bilmiyorum bugun sabahtan beri yine nefes alamiyorum ve suan migren krizim gelmek uzerebenneyaptımki

eşinin dili yettiği kadar anlatsın.. zaten dr.lar..çoğu şikayetlerin neler olduğunu biliyorlar..Canım tarzanca bile anlatsan anlarlar..anlatamazsak sıkıntısına kaptırma kendini..ciddi durumdasın..geçmiş olsun sana..

evet ciddi oldugunun farkindayim hep sonraya atiyorum cunku antidepresan hic kullanmadim ve kullanmak istemiyorum

canım panik atağa benziyo ama dr teşhis koyar biz değil, bence acilen bi dr ye git ve ne ilaç veriyosa al, grip olunca nasıl bi kaç ilaç alıyosan onun gibi bişey buda, bu kadar önyargılı olma, dr nin dediği gibi kontrollu kullandıktan sonra bi zararı olmaz. Bak çocuğum var diyosun, kendin için olmasa bile çocugun için tedavi ol, annesinin bu halde olması onun psikolojisinide bozabilir, farkında değilsindir belki ama çocuga mental ve duygusal olarak yetemiyor olabilirsin, sonuçta çocuk bakmak, yedirmek yıkamak vs.. gibi alt yapı işlerinden ibaret değil
umarım bir an önce iyi olursun canım
a.s.

Artık hafif antidepresanlar var..illede kullanınca sabahtan akşama uyuşturup uyutacaklar diye bişey yok..neden kasıyorsun kendini..bende de panik atak var, ama azaldı şikayeetlerim..göğsümde taş gibi ağırlık ve baskı hissediyordum..çok hafif bir ilaç verdi dr. o kadar..gittiğin dr.çocuğunun olduğunu onunla ilgilenmen gerektiğini ilaçlarını hafif şeylerden istediğini de belirt..Hiç kullanmadım kullanmak istemiyorum dersen hataya düşersin..Şikayetlerini kalıcı hale mi getirmek istiyorsun..Sen bilirsin ama hata edersin..

canım panik atağa benziyo ama dr teşhis koyar biz değil, bence acilen bi dr ye git ve ne ilaç veriyosa al, grip olunca nasıl bi kaç ilaç alıyosan onun gibi bişey buda, bu kadar önyargılı olma, dr nin dediği gibi kontrollu kullandıktan sonra bi zararı olmaz. Bak çocuğum var diyosun, kendin için olmasa bile çocugun için tedavi ol, annesinin bu halde olması onun psikolojisinide bozabilir, farkında değilsindir belki ama çocuga mental ve duygusal olarak yetemiyor olabilirsin, sonuçta çocuk bakmak, yedirmek yıkamak vs.. gibi alt yapı işlerinden ibaret değil
umarım bir an önce iyi olursun canım
a.s.

tesekkur ederim arkadasim sanirim artik engelleyemiycem gitmem gerekiyor gun gectikce kotuye gidiyor haklisiniz evet kizim cok canli ve oyunu seven bi cocuk onla eglenemiyorum bile:((

Artık hafif antidepresanlar var..illede kullanınca sabahtan akşama uyuşturup uyutacaklar diye bişey yok..neden kasıyorsun kendini..bende de panik atak var, ama azaldı şikayeetlerim..göğsümde taş gibi ağırlık ve baskı hissediyordum..çok hafif bir ilaç verdi dr. o kadar..gittiğin dr.çocuğunun olduğunu onunla ilgilenmen gerektiğini ilaçlarını hafif şeylerden istediğini de belirt..Hiç kullanmadım kullanmak istemiyorum dersen hataya düşersin..Şikayetlerini kalıcı hale mi getirmek istiyorsun..Sen bilirsin ama hata edersin..

yooo gidicem esime randevu almasini soyledim simdi cocuk oldugu icin hafif bisey istemekte cok mantikli yardimin icin tesekkur ederim arkadasim

merhaba bende de 8 senedir var ...ergenlik çğından beri bilinç altımda artık kalp hastası olmaktan korkuyorum...Son 3 yıldır kalp doktorlarındayım çünkü sık sık kendi kendime heyecanlanıp atak geçirip sonrasında bir saat sonra geçiyor..ama ya hemen ardından başlıyor nefes kesilmeleri kalp aritmi bozuklukları napicam ben yada bir kaç ay sonra oluyor bu belitiler..Daha ilerlemesinden korkuyorum..Şİmdi bir okul kazandım..çocuk gelişimi 2 yıllk ikinci öğretim 1 saat uzaklıkta bir yerde ..akşam olduğu için korkuyorum yayoldada atak olursa gelirse diye..kalmaya karar verdim bu sefer ya evde olursa diye korkuyorum annemlerde yok ölürsem buralarda diye..off çıldırıcam kaç gündürde nefes kesintilerim başladı..yardım edin bir yardım edebilecek iyi bir psikiyatri terapi almak istiyorum..ben bu korkularla yaşamak istemiyorm maneviyatımda güçlüdür ama bu atak gelince aklımdan gidiyor manevi şeler..canımın derdine düşüyorum..:gitme:

Back
X