herkese slm yaklasik 1 yil once yurt disina geldim ve gercekten ciddi alisma problemleri yasiyorum yaklasik 2 aydir dahada siddetlendi ve fiziki problemlerde basladi nefes alamiyorum yani aldigim soluk bana yetmiyor surekli pencereyi acip nefes almak istiyorum sanki kalbimin ustunde cok buyuk bi agirlik var ve geceleri uykumu bolen bi olecegim korkusu bazen delirecegimi bile dusunuyorum konusmak istemiyorum surekli icerde kalmaktan yasama dair tum bagim kopuyo sanki koca evrende tek basimayim bana muhtac bi kizim var ve oyun caginda mecbur kalkip yemek hazirliyorum bana kalsa gunlerce yemem lutfen bana yardim edin ben nasil cikicam bu durumdan disari cik gez demeyin cunku tek basima gezmekten olesiye biktim( surekli gordugum kabuslari ve basimin duvara carpacak kadar olan agrilarini yazmayi unutmusum
cevabin icin tesekkur ederim suan sanirim bi panik atak yasiyorum yine nefes alamiyorum.bende kalbimde bir sorun var saniyodum ani bicak batmasi gibi bi sanci giriyo ve parmaklarim uyusuyo anlattigin hersey var yarin biyere davetliyiz ama icimden bi ses gitme yolda oleceksin diyo( kendimi cok kotu hissediyorum burda yabanciyim derdimi anlatacak dilim bile yok (((((((((((((
cevabin icin tesekkur ederim suan sanirim bi panik atak yasiyorum yine nefes alamiyorum.bende kalbimde bir sorun var saniyodum ani bicak batmasi gibi bi sanci giriyo ve parmaklarim uyusuyo anlattigin hersey var yarin biyere davetliyiz ama icimden bi ses gitme yolda oleceksin diyo( kendimi cok kotu hissediyorum burda yabanciyim derdimi anlatacak dilim bile yok (((((((((((((
Şikayetlerin panik atak belirtileir gibi, ama burada hiçbirimiz dr.değiliz tabi..
Senin sorunların öyle telkinle falan olabilecek şeyler değil..hele hele konuşmak istemiyorum,delireceğimi düşünüyorum falan diyorsan depresyonda olabilir canım sende..ama dediğim gibi biz dr.değiliz..
Dilinin olmadığını söylüyorsun..eşin yanında değilmi?ya da başka bir yakının yok mu? dr.gittiğinde sana tercüme edecek..bence hemen bir uzmana görün..bak çocuğunda varmış..bir an önce şikayetlerinin azalması için mutlaka dr.git..vakit kaybetme..
Allah şifa vesin..
herkese slm yaklasik 1 yil once yurt disina geldim ve gercekten ciddi alisma problemleri yasiyorum yaklasik 2 aydir dahada siddetlendi ve fiziki problemlerde basladi nefes alamiyorum yani aldigim soluk bana yetmiyor surekli pencereyi acip nefes almak istiyorum sanki kalbimin ustunde cok buyuk bi agirlik var ve geceleri uykumu bolen bi olecegim korkusu bazen delirecegimi bile dusunuyorum konusmak istemiyorum surekli icerde kalmaktan yasama dair tum bagim kopuyo sanki koca evrende tek basimayim bana muhtac bi kizim var ve oyun caginda mecbur kalkip yemek hazirliyorum bana kalsa gunlerce yemem lutfen bana yardim edin ben nasil cikicam bu durumdan disari cik gez demeyin cunku tek basima gezmekten olesiye biktim( surekli gordugum kabuslari ve basimin duvara carpacak kadar olan agrilarini yazmayi unutmusum
canım panik atağa benziyo ama dr teşhis koyar biz değil, bence acilen bi dr ye git ve ne ilaç veriyosa al, grip olunca nasıl bi kaç ilaç alıyosan onun gibi bişey buda, bu kadar önyargılı olma, dr nin dediği gibi kontrollu kullandıktan sonra bi zararı olmaz. Bak çocuğum var diyosun, kendin için olmasa bile çocugun için tedavi ol, annesinin bu halde olması onun psikolojisinide bozabilir, farkında değilsindir belki ama çocuga mental ve duygusal olarak yetemiyor olabilirsin, sonuçta çocuk bakmak, yedirmek yıkamak vs.. gibi alt yapı işlerinden ibaret değil
umarım bir an önce iyi olursun canıma.s.
Artık hafif antidepresanlar var..illede kullanınca sabahtan akşama uyuşturup uyutacaklar diye bişey yok..neden kasıyorsun kendini..bende de panik atak var, ama azaldı şikayeetlerim..göğsümde taş gibi ağırlık ve baskı hissediyordum..çok hafif bir ilaç verdi dr. o kadar..gittiğin dr.çocuğunun olduğunu onunla ilgilenmen gerektiğini ilaçlarını hafif şeylerden istediğini de belirt..Hiç kullanmadım kullanmak istemiyorum dersen hataya düşersin..Şikayetlerini kalıcı hale mi getirmek istiyorsun..Sen bilirsin ama hata edersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?