Gebeliğe Hazırlık Yardım lütfen sadece bir gün kahverengi lekem geldi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifsavas05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
38
67
3
25
Arkadaşlar adet düzensizliğim yok ama 4 aydır evliyim ve bebek istiyorum çok erken diyeceksiniz ama Eşim çok kez ameliyat (hidaktik kist ameliyatı) geçirdiği için korkuyoruz ya olmasa erkenden tedavilerimize bakşalmak için neyse konuya geleyim doktora gittim oda Progestan diye Bi ilaç verdi hamileliğe hazırlık için. Günde 2 dEfa kullanıyorum 3,4 gün içtim bir gün ani sancım oldu dedim aha adette girdim ama bildiğiniz kahvemsi bir akıntı 3 saat falan sürdü hiç kırımızı gelmedi ve o gün bitti diğer günler gelmedi bende internete araştırdım yerleşme kanaması diye bişey duydum olabilir mi acaba daha 2 hafta var adetime bilgisi olan yazsın lütfen acaba ilaçtan dolayı mı

Yerlesme kanaması için erken gibi ama belli de olmaz, yumurtlama zamanı da bazılarında lekelenme olabiliyormuş, adetine daha çok varmış adetine bir kaç gün kala erken gebelik testi yapıp rahatlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…