• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen. Vajinismus hera klinik

Betullll08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
6
3
1
Arkadaşlar vajinusmusu yenmek için tek çare hera mı başka tavsiye edebileceğiniz uygun bir yer var mı ? İlk psikolog parma egzersizi verdi olmadı sonra başkasına gittim o da hipnoz yöntemi ile değişik telkinlerde bulunarak egzersiz yaptırdı oda olmadı doktorlar hocalar kalmadı gittiğim 14 aylık evliyim. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Kocaeli de oturuyorum daha uyguna bu problemi çözme imkanım var mı ?? Ve hera klinik kesin çözüm mü %100 garantili olup olmadığını da bilmediğim için bana yardımcı olursanız sevinirim. Kendimi çaresiz ve fazlasıyla yıpranmış hissediyorum

Arkadaşlar vajinusmusu yenmek için tek çare hera mı başka tavsiye edebileceğiniz uygun bir yer var mı ? İlk psikolog parma egzersizi verdi olmadı sonra başkasına gittim o da hipnoz yöntemi ile değişik telkinlerde bulunarak egzersiz yaptırdı oda olmadı doktorlar hocalar kalmadı gittiğim 14 aylık evliyim. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Kocaeli de oturuyorum daha uyguna bu problemi çözme imkanım var mı ?? Ve hera klinik kesin çözüm mü %100 garantili olup olmadığını da bilmediğim için bana yardımcı olursanız sevinirim. Kendimi çaresiz ve fazlasıyla yıpranmış hissediyorum
Hala vajinismustan kurtulmadın mı

Eger bu sorunu halen yasiyorsaniz ve maddi imkaniniz varsa herayi cunku bende bu derdi cekiyorum arastirmalarim sonucu oraya giden 3 kisiyle konusup olumlu donusler almistim yani yeniliyor oraya gidince lakin benim maddi gucum yok ama manevi olarak esim.destekcim zaman sorunum yok kendi basima halledim dersen de ilk once ayna ile.vajinani incele ikindiginda oranin acildigini goreceksin. Ve bu hastalik icin dilator setleri satiliyor netten rahatca bulursun en kucukten buyuge dogru sirali bunlari guclu nefes alip guclu nefes verirken iteceksin ve bu teknikle icine tamami girecek ben ve benim gibi yenmeye calisan cogu kisi tecrubelerimizle vajinismusu yenelim formunda oradakileri okuman dogru karar vermende ve uygulamada yol.gosterecektir

Canım ben gittim başarılı oluyorlar gerçekten. Bunca zaman aşamamışsın git dene bende gittim ve en azından artık yapabiliyoruz :)

Merhaba yendiniz mi vajinusmusu bende yenenler denim yardımcı olmak isterim. Daha 24 subatta yendım bende izmir hera subesı de mazhar hocam ve ömür ablamın sayesinde 3 gunde yendım

Bende bu durumu 12 ay boyunca yaşadım hiçbir zaman kurtulamicam sanıyordum dilator seti aldım ve 1 ay içinde yendim
Şükür şuan 2 aydır yüklerimden kurtuldum bana kalırsa boşuna o parayı verme
Ama evde yenebilmen için önce inanman lazım

Bende bu durumu 12 ay boyunca yaşadım hiçbir zaman kurtulamicam sanıyordum dilator seti aldım ve 1 ay içinde yendim
Bende sana katılıyorum canım yaptığında eminim bunun için mi bekledim diyecekler.

Merhaba yendiniz mi vajinusmusu bende yenenler denim yardımcı olmak isterim. Daha 24 subatta yendım bende izmir hera subesı de mazhar hocam ve ömür ablamın sayesinde 3 gunde yendım
merhaba nasıl yendiniz bizede yardımcı olurmusunuz?

bende aldım ama yapamıyorum panik oluyorum.

Ben yaklaşık 3 yıldır vajinismüs hastasıydım. İlk başlarda düzenli bir cinsel hayatım olmadığı için anlamadım çünkü benim hastalığımın seyri acılı bir cinsel birleşme ve cinsel birleşme esnasında istemsiz kasılmalar şeklideydi, zamanla düzene girince geçer zannettim. 1 yıldır düzenli bir ilişkim var ve rahatlamanın aksine gerilmelerim artmaya devam ediyordu ve gittikçe de özgüven kaybetmeye, cinsellikten soğumaya başlamıştım. 2 klinik 1 tane de cinsel terapist yani pskiyatriste gittikten sonra kesin olarak bana vajinismis teşhisi konuldu. İlk gittiğim klinik yine Ankara'da yorumları gayet iyi olan bir klinikti ancak bana vajinismus olmadığım, psikiyatriste gitmem gerektiği söylendi. Sonrasında bir cinsel terapiste ve Hera Klinik'e gittim. Hera ile devam etmeye karar verdim çünkü cinsel terapist parmak egzersizi yaptıracağını söylemişti ve tedavimin 5-6 seansta asla geçmeyeceğini söylemişti. Hera'ya başladıktan sonra gerçekten ilk 2-3 gün mental olarak bana çok zor geldi ancak yavaş yavaş rahatladım ve 5. günde erkek arkadaşımla acısız bir şekilde birlikte olabildik. Arkadaşlar ama şunu size söylemem gerekiyor ki bu hastalık, 3. günde cinsel birliktelik yaşasanız bile, klinikteki ortalama 1 haftalık tedaviniz bittikten sonra evde tedavi sürecinize istikrarlı bir şekilde devam etmeniz gereken bir hastalık. Birlikte olmaya başlayabildikten sonra sürekli denemeniz ve olaya iyice alışmanız gerekiyor, bu da kişiye göre değişen bir şey. Vajinal kaslarımızı da kullanmayı, tıpkı bir spor yapmayı öğrenmek gibi, beynimizin öğrenip onu bilinçsiz ve rahat bir şekilde yapmaya başlaması tabiki de sadece 3 günde olacak bir şey değil. Ağrılar ve acılarınızın, kasılmalarınızın bu belirtilen sürede klinik tedavisi ile geçtiği bir gerçek ancak sonrasında da istekliliğiniz, istikrarınız, ve partnerinizin desteği sizin cinsel birleşmeye alışmanız ve zevk almaya başlamanız için çok çok önemli. Benim burdan tüm vajinismüs veya ağrılı cinsel birleşme yaşayan kadınlara tek tavsiyem, bu asla normal bir durum değildir, ancak tedaviye kısa sürede kolay bir şekilde olumlu sonuç veren bir durumdur. Bu nedenle cesaretinizi toplayın ve bir kliniğe başvurun. Hastalık devam ettikçe insan kendinde bir sorun varmış zannediyor ve özgüvensizleşmeye başlıyor. Tedavi alırsanız yapabildiğinizi göreceksiniz ve çok kısa sürede tekrar kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız :)

Back
X