yardım lütfen yumurta çok olduğunda mutlaka ohss olunurmu

yelyel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2008
440
5
118
Ankara
dün 27 yumurtam toplandı sonrasında çok rahat uyandım ağrım sızım yoktu.akşama doğru ağrım biraz arttı ama yinede rahattım çok rahatsız edici boyutta olmadı. bugün çok iyi uyandım hiç ağrı sızı olmadı ancak akşama doğru karnımda hafif bi şişme oldu.su anda şiş.korkum yumurta çok olduğunda muhakkak ohss olunurmu.bende pko yok e2 değerlerimde yüksek çıkmamıştı.opudan 3 gün önce 830 civarlarındaydı şişlik dışında bi sıkıntım yok progestan kullanmaya başladım vajinadan progestan şişlik yaparmı yada diğer kullandığımız ilaçlar ne olursa doktorumu aramalıyım
kızlar yardım lütfen

Son düzenleme:

öncelikle geçmiş olsun tedavinde bol şanslar.ben yaklaşık bi 12 yıl önce ilk tüp bebek denememde yaşamıştım ohss sorununu bendende 28 yumurta toplanmıştı.benim transferden sonra olmuştu hatta herkes hamile zannetti hastanede . ben yatarken sağımdan soluma dönemiyordum nefes almakta sorun çekiyordum karnım çok şişmişti öyle böyle değil hastaneye gitmek için kıyafetlerimi giydiğimde farkettim o kadar şişdiğimi ben aldırış etmiyordum hep tedaviden canım acıyordur diye düşünmüştüm sonra ailemdekiler dedi sen iyi görünmüyorsun bide ben wc ye gitmemek için pek su içmiyordum hastaneyi aradım hemen gel dediler bu hamilelik belirtiside olabilir ancak hamile kalırsan sürekli su çekeceğiz dedi dr sonra bana serum verdiler hergün karın çevremi ve kilomu takip ettiler ve bol sıvı alıp wc ye gitmemi söylediler.sonuçta iyileştim ancak hamilelik olmadı.öyle her yumurtası fazla olanda ohss olacak diye birşey yok bence canını sıkma bu ramazandada 3.tedavim negatifle sonuçlandı.progestan banada acayip karın şişliği yaptı ama ohss şikayetleri gibi değildi bu sefer.benim size tavsiyem bol su içmeniz ve transferden sonra kabız olmamaya dikkat etmeniz ve benim yaşadığım sıkıntılardan yaşıyorsanız geç olmadan dr u aramanız.allah yardımcınız olsun.

cnm merhaba
tedavin hayirli olur insallah
benimde 25 tane toplanmisti,siskinlikte olmustu ama ohhs olmadim sukur
belki yumurta toplanan yerler tekrar kan doldugu icin olmus olabilirmis
hastaneden bana verilen kagitta bel cevren normal olcunden 2.5 cm gecerse doktoru aramami yaziyordu
birde kilonu olcmen gerekiyordu hatirladigim kadariyla normal kilondan 2 kilo fazla oluyorsa hastaneyi araman gerekti

insallah hersey yolunda gider,guzel haberler almak dilegiyle

kızlar cevaplar için çok teşekkürler .biraz içim rahatladı.çok şükür şu anda şişliğim inmiş herhalde progestandan şişiyorum bende. tavsiyelerinize uyucam.kendimi dinleyip duruyorum.ruh hali zaten bi tuhaf oluyo insanın allahım bu süreci yaşayan herkese kolaylık versin. çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…