- 19 Nisan 2015
- 103
- 79
- 98
- 31
3 yillik bir iliskim var.En baslarda cok iyiydik sonra uzaklik girdi araya farkli sehirlerdeyiz.En basta cok guzek anlasiyoduk millet konu bulmaya calistigini gordukce sasiriyodum cunku bizde konu bitmiyodu.Simdiyse konuscak konu bulmakta zorluk yasiyorim ve konuyu uzatmaya calisan taraf benim.Eskisi gibi ozen yok daha gecen gun bununla ilgili tartistik ve hala beni anlamiyo.Cok seviyorum.Ama o arkadaslariyka ugvakit geciriyo calisiyo uyuyo kitap okuyo bana bi turlu vakit kslmiyo.Kendini mesgul etmek icin ugrasiyo resmen bunu onada soykedim.Ozen istiyorum diye.Ama haka dahs bi caba yok.Beklerdimki fark edememisim daha ozenli olucam.Yok.Abartiyodun flan diyo yibe duzelen bisey yok.Ben ne yapmaliyim.Umursamazligi artik benim sinirimi bozmaya basladi.Ben ozenden bahsediyorum o haks arkadaslarimls ileridede gorusucem sonradan soykeme deme diyo.Ayrintili bi sekilde anlatmama ragmen.Bi insan nasil umursanmaz bazen dudunuyorum ne ara bu kadar sevdim diye ben ustune dustukce sanki daha cok umursamiyo ama aramiz kotuykende icimde bi rahatsizlik oluyo