Yardim lutfen :(

eboru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
103
79
98
31
3 yillik bir iliskim var.En baslarda cok iyiydik sonra uzaklik girdi araya farkli sehirlerdeyiz.En basta cok guzek anlasiyoduk millet konu bulmaya calistigini gordukce sasiriyodum cunku bizde konu bitmiyodu.Simdiyse konuscak konu bulmakta zorluk yasiyorim ve konuyu uzatmaya calisan taraf benim.Eskisi gibi ozen yok daha gecen gun bununla ilgili tartistik ve hala beni anlamiyo.Cok seviyorum.Ama o arkadaslariyka ugvakit geciriyo calisiyo uyuyo kitap okuyo bana bi turlu vakit kslmiyo.Kendini mesgul etmek icin ugrasiyo resmen bunu onada soykedim.Ozen istiyorum diye.Ama haka dahs bi caba yok.Beklerdimki fark edememisim daha ozenli olucam.Yok.Abartiyodun flan diyo yibe duzelen bisey yok.Ben ne yapmaliyim.Umursamazligi artik benim sinirimi bozmaya basladi.Ben ozenden bahsediyorum o haks arkadaslarimls ileridede gorusucem sonradan soykeme deme diyo.Ayrintili bi sekilde anlatmama ragmen.Bi insan nasil umursanmaz bazen dudunuyorum ne ara bu kadar sevdim diye ben ustune dustukce sanki daha cok umursamiyo ama aramiz kotuykende icimde bi rahatsizlik oluyo

Bence doğrusunu o yapıyor hayatını ilişkisinden ibaret yapmıyor sevgiliyi hayatın merkezine koymuyor arkadaşlarına da kendine de zaman ayırıyor böyle olunca sana umursamaz gibi gelmesi normal bence sende çevrene kendine vakit ayırmalısın sürekli onunla onu düşünerek hayatının merkezine onu oturtmamalısın

Sen de arkadaşlarınla vakit geçir bakalım,belki böylesi iyi gelir sana da.
Belki özler ,belki koparsınız,ki iki şık da hayırlı .

Ozur dilerim normalde boyle seyler yazmam ama eger buradaki gibi anlattiysan seni ve sorunu anlamamis olabilir.

Ne güzel ifade etmişsiniz...

Yaşınızı bilmiyorum ama bazen kendi hemcinslerim dahi bana gına getiriyor. Sürekli buluşup plan yapalım modunda oluyorlar. Bakın kendinize ve sevdiğiniz insana alan açın nefes alın ve aldırın. Çiftler neden siyam ikizine bağlar anlamam. Sizin içinde böylesi daha iyi olur. Aksi takdirde hep bir kaygı durumu yaşarsınız. Sizde gezin, dolaşın, keşfedin, okuyun. Enerjiyi başka şeylere aktarın. Bakın ondan sonra ilişkinin kalitesi nasıl da artıyor. Bunları yapın ki paylaşacak birşeyleriniz olsun..

Ben normalde ona anlayisli davraniyorum yani arkadaslariyla cikabiliyo ben arada banada ozen gostermesini istiyorum bende arkadaslarimla vakit geciriyorum cunku tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin

Ozur dilerim normalde boyle seyler yazmam ama eger buradaki gibi anlattiysan seni ve sorunu anlamamis olabilir.
Evet ben onun bana karsi olan ilgisizliginden sikayetciyim bunu onada soyledim arkadaslariylada cikabilir kitapta okuyabilir ne biliyim vakitte ayirabilir kendine ama istedigim benide onemsemesi ikinci plan olmak istememem

Sende düşme cano aaa bu kız niye aramadı diye dertlensin canım bide uzun ilişkilerde böyle ara ara nadas dönemi oluyor malsef benimde çok oldu ay aglamadim mı kızmadım mı tabi benimki hep öyleydi o ayrida ama evlendikten sonra adam huyu buymuş dedim telde konusmayi sevmiyor hepsi uçtu gitti mutluyuz uzun ilişkilerde hep olur sen de çok arama haaa hala aranıyor bu böyle günleri buluyorsa sen aramadin halde o zmaan bı daha konuşalım

Sen onun üzerine düştüğün için böyle oluyor. Kaçan kovalanır hesabı. Kovalama. Mümkünse kaç.

Evet ben onun bana karsi olan ilgisizliginden sikayetciyim bunu onada soyledim arkadaslariylada cikabilir kitapta okuyabilir ne biliyim vakitte ayirabilir kendine ama istedigim benide onemsemesi ikinci plan olmak istememem
Ikincin plana atildigin ilişki bitmistir. Bunu hissettigin an ayrilik icin geri sayima baslarsin. Ister uzatirsin ister kestirip atarsin ikisinde de sonuc ayni olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…