Yardım lütfen.

challenger

anladım ki herşey sensin.
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
6.761
405
198
38
İstanbul
kızlar çıldırmak üzereyim.çogunuzun buyuk sorunu yanında benım problemın aslında küçük ama her kişinin problemi kendısıne gore buyuktur dıyerek durumumu sıze anlatmak ve görüşlerinizi almak istiyorum.
benım sevgılım askerden gelelı 2 ay oldu.askerden gelmeden 10 gun once ayrılmıştık.fakat istanbula geldiğinde yapamadığı için tekrar bır araya geldık.(13 martta) fakat adam fazla ılgısız.işi,ailesi ve üniversite terkti üniversiteye aftan yararlanarak tekrar dönüş yapması derken hayatın diğer telaşlarına kapıldı ve bır ılıskısı oldugunu unuttu gıbı bır dönemde.
ararsam ıyı aramazsam başka bırısımı var dıye kapris yapıyor ama aklına kendısının aramadıgı gelmıyor bıle.gecen cumartesı kıskandırmaya kalktım sen kımsın kı benım neyımsınkı diye tepkı verdi.sonradan özür diledi.askerden öncesinde benımle görüşmek için zaman yaratan insan artık yok.ve bende artık çok fazla derecede soguk konuşuyorum sankı karşımda normal bır arkadaşım varmış gibi davranıyorum içimden gelmiyor çünkü.ama bu durumda olmayada dayanamıyorum.yoruldum artık.çokta seviyorum.3 yıllık bır ılıskı nasıl bu hale geldı bılmıyorum.
ona ılıskımızı kurtaralım dedıgımde bana bsyler yap dıyorsun yanı dıyor duruyor yaz ver uygulayım dıyor yazıp verdıkten sonra ne önemi varki anlamıyorum.yada dayanamıyorum artık dedıgımde arabesk takılma,benım hayatım bu kadar duygusal degıl ne ben tekstıl atölyesinde çalışan makineci değilim yapma bu kadarda duygusal olmaya gerek yok gıbı sözler sarf edıyor.yerımde olsanız napardınız bırseylerı düzeltmek adına ne yapmam gerekıyor?

askerden yenı geldıgı ıcın normal hayata alısma surecı olabılır zaman tanımalısın bence.

ilişkide sorunlar varsa iki tarafta çabalamalı kurtarmak için.
siz tek başınıza düzeltmeye çalışıyorsunuz, yardım isteyince de arabesklikle suçlanıp bir de dalga geçer gibi yaz da ver lafını duyuyorsunuz..
kıskandırmaya çalışmayı doğru bulmuyorum ama alınan cevap daha vahim; sen benim neyimsin ki???
ben öyle bir cevap karşısında; bu saatten sonra hiçbirşeyin der giderdim herhalde..

bu arada;
evet ben olsam madde madde yazardım sorunlarını, madem böyle istiyor..
en sona da dipnot düşüp; "konuşmaktan anlamadığından yazıp vermek zorunda olduğum için kendime kızıyorum. ama bunu da en az üç kere oku, ancak idrak edersin belki" yazardım..

3 yıldan sonra sen benim neyimsin ki derse valla benim tepkim farklı olurdu...

Bu aralar hayatına yön vermeye çalışmaktan belki ilgisiz davranıyordur, biraz zamana bırak ama çok da üstüne düşme derim.

evet senın dedıgın sey cok dogru bende denedım gıtmeyı ama yapamadım ve sonra sinirliydim dilim sürçtü sen benım aşkımsın dedi gözleri doldu bsyler yapmayı denedıgımde ses cıkarmıyor söylemıyor bırsey ama gözlerı doluyor yada sessiz kalıp ağlıyor .anlamıyorum.askerden geldıgı ıcın mi böyle.
aslında cok mantıklı dedığın sey.ama bu sefer sen bana salakmı demek istiyorsun dıye tekrardan kavga çıkmasından da korkuyorum.

işte nasıl bır tepkı vermelıyım yada nasıl davranmalıyım adam artık konuşmaktan anlamıyor çünkü .3 yılın sonunda askerde bıle yapmadıgı davranışlarda bulunuyor.sankı benım aşık oldugum insan gitmiş yerine duygusuz bır ınsan hatta duvar gelmiş durumda .

Bence biraz zaman tanıyın, bu kadar üstüne gitmenin bir anlamı yok.
Çünkü askerden geleli çok az bir zaman olmuş, öyle birkaç günde
normal hayata ayak uydurması çok zor. Artık hayatın gerçekleri
ile yüzleştiği, kendine bir yön çizmesi gereken dönemi yaşıyor şimdi.
Ancak bende Sen benim neyimsin? demesinden hi. hoşlanmadım.
Tamam aklı karışık olabilir ama bu çabalarınızın karşılığıda bu olmamalı.

bence de askerden sonraki her erkeğin yaşadığı sıkıntıları yaşıyor olabilir...biraz bekle sabırlı ol zaten yapamadığı için barıştık demişsin...demekki o yapamıyo herşeyin hayırlısı sıkma canını....

üzerine gitme şimdilik... ama 2 ayda az değil... artık toparlanması lazım...bırak bakalım kendi haline... isterse kıskansın ; trip yapsın başkası var diye ... sen olmadığından eminsen sorun yok... bir ilişki tek taraflı yürüyorsa öbür taraftan gelen " ayrılalım " kararıyla bitmesi de an meselesi...

erkekler emek vermedikleri şeyleri harcamak konusunda inanılmaz hızlı karar alma ve uygulamaya geçme yetisine sahip ...:1closedeyes: o yüzden bırak biraz da o emek harcasın... yerimseniben

haklısın cnm onunda emek vermesı lazım ama o emek vermedende ben çabalamasamda yürüyecegını dusunuyor su akar yolunu bulur sözünü söylüyor o yüzden çabalamıyormuş.
birde yani adama kaç kere teklıf ettım bıtsın dıye hayır bıtmesın ben bıtırmek ıstemıyorum dıyor harcamak pesınde degıl ama anlam veremıyorum.

bizim toplumumuzda bazı kesimler askerliğini yapmayana kız vermezler
sanırım bu sebepten dolayı..yani askerden gelinbce nedense erkekler farklılaşıyor,değişiyor,belkide büyüyorlar nebiliyim..zaten gözden ırak gönülden de ırak oluyor (tabii yeterince sevmemişse)

sevmıyor degıl sevdıgınden emınım kendı facebookunda o askerdeyken hep ıstedıgım seydı bızım ılıskımızı orda göstermesı ve bu durumu yaptı .benımle ılıskısı oldugunu orda gösterdi ama bsy var anlayamadıgım yada fazlasıyla yogun hayatını yoluna koymaya çalışıyor ve ben onu o askerdeyken kurdugum hayallerı gercekleştırememekle yargılıyorum...

Sadece sana karşı mı böyle onu araştır,eğer genel bir davranış bozukluğu varsa yani annesine babasına arkadaşlarına da aynı bedbin tavırlar sergiliyorsa o zaman uyum sürecinden ciddi ciddi bahsedilebilir.CADIARZU
Bu arada ona sabırla yaklaş ama sana yaptığı kabalıklara da izin vermeyasakkelime,tepkini uygun bir dille belirt,sürekli hale gelir kabullenirsen çünkü.
Haaa sadece sana karşıysa bu tavır; elini ayağını çek. Olmadı kabul ederse ilişki terapistine gidin,
arkadaşım gitti,çok faydasını gördüa.s
Bir an önce düzene girer umarım ilişkiniz:teselli:

cnm aılesıne karşıda var.akşamları mesela eve gıdıp kapıda 2-3 saat oturuyormuş eve girmek istemiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…