Yardım lütfen

canım bu sendeki soruna göre değişiyorrr....ben 21 gün felan tedavi gördüm ardından yumurtalarım alındı....bana uzun protokol uygulandı ondan 21 gün felan sürdü...kısa protokol de var oda 1 hafta sürüyor canımm....dr zaten seni yönlendiricektir

bana kısa protokol uygulandı. adetin üçüncü günü iüğneler başladı karından yumurta istenilen boyura gelince çatlatma iğnesi vuruluyor. adetimin üçüncü ile çatlatma iğnesi arasında,10 gün vardı bir gün ara verdikten sonra yumurta toplamdı yumurta toplanmasının 3. günü transfer. Bu kadar

bana kısa protokol uygulandı. adetin üçüncü günü iüğneler başladı karından yumurta istenilen boyura gelince çatlatma iğnesi vuruluyor. adetimin üçüncü ile çatlatma iğnesi arasında,10 gün vardı bir gün ara verdikten sonra yumurta toplamdı yumurta toplanmasının 3. günü transfer. Bu kadar

yumurta toplanması dediğiniz olay acılı sancılımı nasıl yumurtalar alınıyor anestezi ilemi
benim sorunum eşimin ve benim hiç bir problemimiz yok sadece eşimin pisikolojik nedenle olmuyor doktorum sağlıklıbir çift olduğmuzu söyledi acaba tedavim ne kadar sürer yumurta toplama olayı zor birşeymi tekrar rahme yerleştirme zamanı çok korkulu acılımı oluyor lütfen cevap lütfe teşeşkkür ederim peki senin şuanki durumun nedir hamilelik varmı kaçıncı denemen senin içinde hayırlısı olsun :nazar:a.s.:Saruboceq:

canım sizde bi sorun olmadığına göre uzun protokol uygulanır...oda 21 gün felan sürer...yumurta alınma işlemi anestezi altında oluyo hiç bişey hissetmiyosun korkacak bişey yok...yumurtalar alındıktan sonra 2 günden 5 güne kadar dışarda dönlenme oluyoo..normali 2 gün heralde...benimki 2 gün dışarda kaldı..neyse dönlenme olduktan sonra transfer oluyoo...bundada korkacak bişey yokkk...çok da ağrı olmuyooorr....bunları kafana takmaa zorluk yok okadar da....tedavin hayırlı olsun canım....ben ilk denememi yeni yaptım ve negatif sonucum ne yazıkki...

Back
X