yardım lütfen

ingilizceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
567
3
96
42
Denizli
kızlar ben 16 haftalık hamileyim cumartesi kontrolum vardı cok sukur hersey yolundaydı fakat 4 gündür bacaklarımın arkası yani baldırlarım felaket agrıyor oyleki çürümüş gibi elimi bile vuramıom neden acaba bir de bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiom günlerdır gozume uyku gırmıo ilçede oturdugum için kadın dogumcuda yok iştende izin alamıom cok huzursuzum bebegıme bısey olacak dıyemafoldumben

ilk gebelinse 16.haftada hissedemezsn zatn harektlerını bnmde ilk gebeliğim 19 dan snra başladı ufakseyrmeler.. bel bacakağrısı oluyo bnde kısa bı yoldada yurusem belım backlrm ağrıo
umarm hersyn yolnda gder Allah yardımcımız olsun..

ilk gebeliğim ya kan pıhtılaşması ile ilgili bişeyler okudum nette belirtilerinde baldır ağrıları yazıodu rabbim ins hersey yolundadır

16. hafta ilk gebelikte bebek hareketlerini hissetmek için çok erken. ıçinizi bir parça rahat tutun. Doktorlarında en çok kızdığı, nette okuduğumuz hastalık belirtilerini kendimize yakıştırmamız. ılk fırsatta doktorunuza görünün ki içiniz ferahlasın. Bir şekilde izin almaya çalışın. Doktor randevusuna akşamüstü gidin ne bileyim sanki bir kaç çare varmış gibi duruyor.

ıyi haberlerinizi alınca da mutlaka yazın...

Back
X