yardım lütfen...

barenim

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
97
0
16
İstanbul
kızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 6.günüydü bugün.adetimin 3.günü başladık tüp tedavisine gonalif 225 ünite kullanıyorum yani 3 gündür kullanıyorum.bugün ultrasonda sağda iki yumurta gördü birinin çapı 12 mm. diğeri 12,5 mm. soldakileri tam göremedi.rahim duvarım 13 mm. bugünden itibarende cetrotide baskılayıcı iğne kullanmaya başlıcam gonalife ilaveten.perşembede tekrar kontrolüm var kızlar durumum kötümü 3 gündür iğneleri kullanmama rağmen 2 yumurta olması ve çapları.ve rahim duvarı kalınlığım normalmi sizce??

3 gunde 12 ml bana cok buyuk geldi suan henuz yumurtalarin cogalma asamasinda olman gerekirken seninkiler buyumus bile baskilayici genelde asiri uyarilma durumunda verilir sanirim sanada cok cabik buyudugu icin baskilayici vermis buyuyen yumurtalari baskilayip yumurtalarin cogalmasini bekleyecek sanirim doktorunuza guvenin ve stres yapmayin tedaviniz hayirli oolsun ins

Rahim duvarini durumu bana gayet iyi geldi durumun kotu oldugunu dusunme lutfen onemli olan cok yumurta degil kaliteli yumurtadir

çok teşekkür ederim cevapladığın için.işte insan stres yapıyo ister istemez.adetimin 3. gününde sağda 4 solda 5 folikül yumurta görünmüştü.şimdi 6.günüm bugün neden sağda 2 yumurta ve solda hiç göremedi buna çok takıldım ben aslında :(

Back
X