yardim lutfen

ferihang

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
4
0
6
Bursa
Arkadaslar herkese merhaba 1 hafta once hamile oldugumu ogrendim. SU an 8 haftalik bebegim ilk ogrendgm gunler mide bulantim cok siddetliydi 3 gun falan surdu belki psikolojik olbilir. Ayrica bugunlerde gogus agrim da azaldg. Oda cok siddetliydi. Bebegim benimldir degil mi? Bu tarz durum yasayanlar var mi? Lutfen yardimci allah kimseyi evladindan ayirmasin.

kuzum korkulcak bişey yok merak etme bu mide bulantıları bazı bayanlarda 9 ay sürer bazı bayanlarda 12,haftaya kadar sürer yada hic olmaz.her gebelik farklıdır,ben 4.aya kadar bulantı kokudan tiksinme yaşadım sonra hopppp diye kesiliverdi.annem ise beni doğururken bile kusarmış,cok şiddetli kanaman ve cok şiddetli ağrın olmadığı sürece bu tür şeyleri düşünmemeye calış,,

canım korkulcak biş yoktur illa herzaman olcak die bişi yok
mesela benim hiç olmadı hiç yaşamadım yanii rahat ol

Canim hic bulanti yasamadim goguslerde sadece hamile oldugunu ogrendigin zamana kadar zaten sizliyodu sonra zsmanla azaliyo bide indsnin icine kury girince oda etkiliuo icini ferah tut ben 2 kaybim oldu 3 hamileligim bu hergun kesin bisi oldu diye geciriyodum ama sonra dusundumki Su koca dunyada hepimizi koruyan rabbim koruyo bu csni ona emanet ysni tevekkul et anca ole rahatliyo insan

Arkadaşlar gec oldu ama yinede tesekkürler bebeğim allaha cok şükür sağlıklı:)4 ay oldu bile...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…